📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Zdjęcia robione rok temu. Jasne kurwa. W rok wbiła 40 kg. Próbowała oszukiwać i później jej przykro, że facet się wkurwił.
Poza tym on zmierzył i ocenił ją wzrokiem profesjonalnego farmera. Zobaczył, że waży na oko ze 130 kg i w głowie przeliczył, że dziennie musi wpierdolić kubik paszy ze serwatką i trzy parowniki ziemniaków. Po prostu zrozumiał, że to mu się nie kalkuluje.
Zdjęcia robione rok temu. Jasne kurwa. W rok wbiła 40 kg. Próbowała oszukiwać i później jej przykro, że facet się wkurwił.
Poza tym on zmierzył i ocenił ją wzrokiem profesjonalnego farmera. Zobaczył, że waży na oko ze 130 kg i w głowie przeliczył, że dziennie musi wpierdolić kubik paszy ze serwatką i trzy parowniki ziemniaków. Po prostu zrozumiał, że to mu się nie kalkuluje.
A ja i tak bym ruchał,jeszcze świnka młodziutka i ciałko zbite,poza tym z ryja fajna dupa
Daje piwo ku przestrodze. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, czasami ukrywaja zjebanie umysłowe.
I dobrze tak maciorce. Kłamstwo ma krótkie nogi, a w tym wypadku krótkie i grube
Slatojesos
ty zjebie takie grube otyłe zaniedbane gówno? Kazda laska z nadwaga powinna byc osrana i zakopana. Kobieta musi byc zgrabna a nie gruba. to tylko swiadczy o niej jak sie prowadzi. stop grubasa wyjebac wszystkich na jedna wyspe wpizdu niech sie tam pozjadaja
ty zjebie takie grube otyłe zaniedbane gówno? Kazda laska z nadwaga powinna byc osrana i zakopana. Kobieta musi byc zgrabna a nie gruba. to tylko swiadczy o niej jak sie prowadzi. stop grubasa wyjebac wszystkich na jedna wyspe wpizdu niech sie tam pozjadaja
Ustawione jak większość tych programów, ale trzeba przyznać zajebiste "Miałam dłuższe włosy" "mrgreen"
"Daje piwo ku przestrodze. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, czasami ukrywaja zjebanie umysłowe " i jeszcze okazują się kurwami bez skrupułów ......
@Abraxus 130 kilo to ona na wadze nie widziała od lat...
damianpl napisał/a:
Slatojesos
Pokaz swoja fotke.
Ocenimy twoje boskie oblicze.
Laska postąpiła mega chujowo, ale to nie powod, by gardzić człowiekiem tylko dlatego, ze jest ulany.
PS. jakby sie jakis ogarniety facet przy niej zakrecil i by sprawil, ze straciłaby te kg, to wygladałaby na serio spoko.
Jest mloda, wiec i skora jest elastyczna, a ty sam pewnie bys wtedy walil kapucyna pod jej zdjecia w stroju kąpielowym.
I popracuj nad interpunkcją.
Typowa laska z tindera/badoo. Stare zdjęcia jak jeszcze była chuda, oszukuje ludzi a potem przychodzi na randkę. Czy to naprawdę takie trudne wygospodarować 2h tygodniowo na siłownię?
@Maniekboy: oczywiscie,że powód. Otyłość powoduje wiele chorób i wygląda obskurnie i to jest w większości wina tylko i wyłącznie tej osoby(może z 5% jest faktycznie chora i nie może schudnąć).
@Maniekboy: oczywiscie,że powód. Otyłość powoduje wiele chorób i wygląda obskurnie i to jest w większości wina tylko i wyłącznie tej osoby(może z 5% jest faktycznie chora i nie może schudnąć).
20 lat i taki knur... dodajcie kolejne 10 i kolejne 10 lat... pierdolnie rekord Guinessa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów