📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Ale śmiesznie na koniec podryguje mały skurwysyn, chyba zdycha
Kurwa gdybym u siebie cos takiego widzial to od razu head shot!!
Ale znieczulica, tych dwoch baranow w kadrze, powinni temu staremu babsztylowi urwac leb. Czekam na ciag dalszy filmu...
koliberk napisał/a:
Ale znieczulica, tych dwoch baranow w kadrze, powinni temu staremu babsztylowi urwac leb. Czekam na ciag dalszy filmu...
Przyjechała śmieciarka i zabrała to gówno z ulicy.
deggial_87 napisał/a:
Zabic takiego doroslego w meczarniach odciac jezyk wbijac igly pod paznokcie sok z cytryny do oczu wlac ucisc rece a kikuty sola posypac bez jedzenia przez miesiac a na koniec wydlubac oczy!!
Kurwa gdybym u siebie cos takiego widzial to od razu head shot!!
Chuja byś zrobiła.....
Ale serio czemu nim tak pierdolneła o ten asfalt to się zastanawiam przeciesz dzieciak nic nie odpierdalał grzecznie sobie stał...... Ale to chinka a one są popierdolone od urodzenia a ustrój polityczny robi swoje.... Ja może dał bym rade tam żyć z 2 miechy a potem skacze na line bo tam nie ma ludzi tam są roboty dosłownie i w przenośni
Zajebał bym kurwe własnymi rękami jakbym był świadkiem czegoś takiego
Mało se nóg nie połamali, gdy lecieli sprawdzić, czy dzieciakowi nic się nie stało.
Alem się zawiódł! Myślałem, że go pod samochód wyjebała... Nie ma piwa!
Buty na miejscu, niestety nieudane zabójstwo . Można sie rozejść
AtomicFeelings napisał/a:
Przyjechała śmieciarka i zabrała to gówno z ulicy.
Heee esencja sadola jestem za
hm... wiem, ze gówniaki mogą wkurwić na maxa ale żeby takiego wypłosza rzucać jak szmatą, wiem, że to sadistic ale jak ma się własne gówniaki to jakoś tak dziwnie. Wypierdolił baniakiem a te podrygiwania to raczej nic dziwnego, stara do utylizacji.
Się pytam ja, gdzie samochody są kiedy potrzeba ich najbardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów