że motocykliści nie są traktowani na równi z kierowcami...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ale nie ma co się dziwić,jadąc autem sobie siedzisz wygodnie a motorem troche inaczej więc nie będziesz co chwile stawał.
P.S:Zajebiste fury ,pewnie sami ciapaci.
P.S:Zajebiste fury ,pewnie sami ciapaci.
Nie rozumiem w czym problem? Któremuś kierowcy przeszkodził w jeździe? Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...
o co Ci teraz chodzi ? wrzuciles filmik na ktorym jezdzi motocklista i jeszcze sie zawiesza obrac. Osobiscie uwazam ze mniej osob w korku stoi jak tak jezdza i zreszta moga sobie czasami poszalec jak rusza sami na swiatlach i wtedy stwarzaja mniejsze zagrozenie dla siebie i dla innych jak maja pusta droge przed soba
Motór z filmiku dziwny ma dzwięk, prawie jak ja gdy mam katar bo, kaszle, smarkam, wciągam gile. Kurwa zatoki czy zawory?
Nic z tego nie kumam... cały czas czekałem, aż się wyjebie, albo spowoduje wypadek, a tu taki chuj.
Wyprzedzanie/wymijanie motocyklem jest dozwolone w korkach - zarówno prawą jak i lewą stroną, więc dobrze ciśnie.
Wyprzedzanie/wymijanie motocyklem jest dozwolone w korkach - zarówno prawą jak i lewą stroną, więc dobrze ciśnie.
Foodman napisał/a:
wrzuciles filmik na ktorym jezdzi motocklista i jeszcze sie zawiesza obraz.
Te zwieszki są specjalnie po to, bys zaczaił, jakie konkretnie wykroczenia popełnia (wjazd na bus pas, linie ciągłe itp), trochę spostrzegawczości
PS: Pozwoliłem sobie w cytacie poprawić Twoją literówkę ; p
MrBercik91 napisał/a:
Te zwieszki są specjalnie po to, bys zaczaił, jakie konkretnie wykroczenia popełnia (wjazd na bus pas, linie ciągłe itp), trochę spostrzegawczości
PS: Pozwoliłem sobie w cytacie poprawić Twoją literówkę ; p
no chyba chłopcze nie zrozumiałeś... zawieszki są po to,byś oblookał jakie fury mija
Koles jest niesamowity, mój 18 miesięczny synek bardzo lubi oglądać jego filmy przed spaniem
Jeździ Husqvarna Nuda 900R, na filmach w bardzo ciekawy sposob pokazuje typowych debili za kołkiem.
kanal na youtube "royaljordanian" i na facebook "royaljordanian900R"
polecam
Jeździ Husqvarna Nuda 900R, na filmach w bardzo ciekawy sposob pokazuje typowych debili za kołkiem.
kanal na youtube "royaljordanian" i na facebook "royaljordanian900R"
polecam
koliberk napisał/a:
Koles jest niesamowity, mój 18 miesięczny synek bardzo lubi oglądać jego filmy przed spaniem
polecam
on pokazuje jakie fury tam stoją.
nie no, jaki przepych, żadnej corsy, żadnej nubiry, o golfie 3 nie wspominając. Czy to jakaś dzielnica szejków czy jak. W Polsce przez rok w sumie tylu zajebistych fur nie zobaczysz co tam jadąc przez parę ulic. Co z tą Polską, ahh.
A o co chodzi bo przewijam przewijam i żadnej kraksy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów