Kolega po fachu ładnie go położył
To żeś pan z grubej rury przywalił.
Fajnie jak milicja wali do ludzi z ostrej amunicji? Podoba się? Haha, szkoda na was strzępić ryja
Nadal radził sobie 1000x lepiej niż polaczki w 1939 roku
Fajnie jak milicja wali do ludzi z ostrej amunicji? Podoba się? Haha, szkoda na was strzępić ryja
I to jeszcze jak się podoba. A wiesz jak fajnie jest samemu strzelać w ruchome cele? Najlepsze są te czarne,
zazwyczaj najszybsze i lepiej kamuflują się po zmroku.
I to jeszcze jak się podoba. A wiesz jak fajnie jest samemu strzelać w ruchome cele? Najlepsze są te czarne,
zazwyczaj najszybsze i lepiej kamuflują się po zmroku.
Tatuś co opowiedział kilka historyjek z pacyfikacji powstania warszawskiego?
Tatuś co opowiedział kilka historyjek z pacyfikacji powstania warszawskiego?
No coś tam twój tatuś mi opowiadał, ale nie wiem czy ma się czym chwalić.
No coś tam twój tatuś mi opowiadał, ale nie wiem czy ma się czym chwalić.
No to niezły z ciebie zawadiaka, pewnie sam na to wpadłeś, w każdym razie już się tak polaczku nie nadymaj z tym strzelaniem bo znów dostaniecie jakąś kampanię wrześniową i się ze strachu obsracie po nogawkach. Wiesz, tak jak zawsze
No to niezły z ciebie zawadiaka, pewnie sam na to wpadłeś, w każdym razie już się tak polaczku nie nadymaj z tym strzelaniem bo znów dostaniecie jakąś kampanię wrześniową i się ze strachu obsracie po nogawkach. Wiesz, tak jak zawsze
A wy dalej macie uraz do gazu?
bo znów dostaniecie jakąś kampanię wrześniową i się ze strachu obsracie po nogawkach. Wiesz, tak jak zawsze
Niema komu. Teraz tam jest już prawie Kalifat. Niedobitki armii z kijami od szczotki ganiają i osobowymi autami symulują czołgi na ćwiczeniach. Ich problemy to teraz np. Zakaz żelków Haribo w przedszkolach.
Niema komu. Teraz tam jest już prawie Kalifat. Niedobitki armii z kijami od szczotki ganiają i osobowymi autami symulują czołgi na ćwiczeniach. Ich problemy to teraz np. Zakaz żelków Haribo w przedszkolach.
Prawda, armia niemiecka nie była jeszcze w tak złym stanie od 1945 roku, a nadal do Warszawy jakby jechali to największy opór stawiłyby wiatr, deszcz i może sygnalizacja świetlna
Smutne to, ale cośmy sprzętu ekspedycyjnego nakupowali to amerykańskie
nadal do Warszawy jakby jechali to największy opór stawiłyby wiatr, deszcz i może sygnalizacja świetlna
Nie było by tak lekko. Polska ma w regionie całkiem pokaźny zestaw złomu. Jasne, że nadal nie może się równać z Niemcami, ale przy ich obecnym stanie jakikolwiek podbój polski jest nierealny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów