📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"My lucky stars" drodzy panowie i panie. Dobra komedyjka dla tych z lat 80'tych-90'tych. Te obecne barany nie mają wyczucia śmiechu
Kurwa, nudne.
Sammo jest zajebisty. Wielu tego sympatycznego grubaska kojarzy z serialem "Stan wyjątkowy". Ja polecam film "Strefa śmierci" z 2005. Kozacka rola i film.
za Bola piwko - dobry grubasek
sammo hung w najlepszym wydaniu
Tu nie chodzi o to, że nasi nas jebią tylko o podatki.
U nas są podatki praktycznie na wszystko...
np. Polskie piwo w Niemczech potrafi być 2 razy tańsze niż u nas.
Frytas_ :
co kurwa?
co kurwa?
do Dudos3:
przestan cwaniakowac. z tego co napisales wynika ze czujesz sie lepszy od kobiet a to wynika z jakis kompleksow najprawdopodobniej z dziecinstwa. pewnie twoj stary chujowo traktowal twoja matke a ty tylko powielasz zjebany schemat. mam nadzieje ze nie bedziesz miec dzieci bo szkoda by mi bylo ich matki.
przestan cwaniakowac. z tego co napisales wynika ze czujesz sie lepszy od kobiet a to wynika z jakis kompleksow najprawdopodobniej z dziecinstwa. pewnie twoj stary chujowo traktowal twoja matke a ty tylko powielasz zjebany schemat. mam nadzieje ze nie bedziesz miec dzieci bo szkoda by mi bylo ich matki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów