📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W sumie jak będzie tak leżeć to wreszcie ktoś go zauważy i będą zwalniać żeby go nie rozjechać bardziej
Już się bałem, że jebaniutki się w kadrze zatrzyma ufff
Takie filmy zawsze powinny trafiać do jakiegoś specjalnego działu nieco ukrytego o nazwie: "Nie dla idiotów" aby byle debil nie był w stanie tam zajrzeć i zostać ostrzeżony jak przechodzić nie należy.
A przeciętni sadole mogli oglądać i cieszyć się tym że kolejny debil sam się wyeliminował dostarczając zacnego materiału na ten portal.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A przeciętni sadole mogli oglądać i cieszyć się tym że kolejny debil sam się wyeliminował dostarczając zacnego materiału na ten portal.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów