📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kota jak i psa najlepiej wrzucać do wody w worku.
Rozróżniamy wtedy dwa style pływackie z obciazeniem i bez. Bez obciązenia jest bardziej widowiskowy (zalezy od wielkości worka), a z obciązeniem jest bardziej humanitarny.
Rozróżniamy wtedy dwa style pływackie z obciazeniem i bez. Bez obciązenia jest bardziej widowiskowy (zalezy od wielkości worka), a z obciązeniem jest bardziej humanitarny.
@up No to wskakuj do wora i jeb do jeziora. Jacy rodzice musieli być pierdolnięci, żeby takiego downa nie wyskrobać to nie wiem .
wujekslepy napisał/a:
@up No to wskakuj do wora i jeb do jeziora. Jacy rodzice musieli być pierdolnięci, żeby takiego downa nie wyskrobać to nie wiem .
Nie umiesz czytać dzbanie. Mowa o zawodach dla pchlarzy i sierściuchów. Co do twoich rodziców to sie nie mieszam czy cie skrobali czy nie.
wujekslepy napisał/a:
Jacy rodzice musieli być pie**olnięci, żeby takiego downa nie wyskrobać to nie wiem .
Nie porównuj jego rodziców do swoich.
@up. Moi byli normalni. Nie uczyli mnie wrzucać zwierząt do worka z cegłami i topić w jeziorze, a jego byli tacy pierdolnięci, że nazywali to zawodami.
wujekslepy napisał/a:
@up. Moi byli normalni. Nie uczyli mnie wrzucać zwierząt do worka z cegłami i topić w jeziorze, a jego byli tacy pierdolnięci, że nazywali to zawodami.
A z czego to wydedukowałeś? Dodatkowo gdzie mistrzuniu wyczytałeś ze sam tak robiłem?
Jeśli chodzi o psy to najlepiej smalec wytopić, a nie do wody wrzucać
Bardzo przykry filmik, nie sprawiło mi radości oglądanie go.
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
kotka_w_piwnicy napisał/a:
Bardzo przykry filmik, nie sprawiło mi radości oglądanie go.
To może zmień nick na "kotka_w_basenie"?
Już się zbiegli poligon6 i Chuj Wielki, psa utopić, na szmalec go, a po cichaczu jak nikt nie widzi to psa w dupala zapinają a tfu!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów