Zdjęcie zrobiłem dziś na warszawskim Ursynowie pod komisariatem Policji. Właściciel zgłaszał kradzież reflektorów ze swojego BMW X5. Pewnie wylądują na allegro za 1/5 ceny salonowej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak nienawidzę pierdolonych biedaków-zazdrośników... Mój wujek uczciwie całe życie pracował, pomnażał kasę, podczas gdy inni balowali i nie mieli ambicji. Ostatnio usłyszał tekst dwóch nieudaczników o swoim aucie: "Ile ten koleś musiał się nakraść", cholerne lewaki łapy wyciągają po cudze i życzą innym źle, zamiast sami się postarać, by mieli lepiej. Na tym forum pełno prawicowców-pozerów nierozumiejących swojej ideologii jak widzę.
Ta ... i kantował na lewo i prawo zapomniałeś dodać. I nie pierdol, że było inaczej, bo gdyby nie kantował to by go rozjebała kantująca konkurencja mająca dzięki temu lepsze ceny.
Taki kraj.
Zamiast siedzieć na dupie i wymyślać durne komentarze na sadolu wolał pracować. Chuj go czy uczciwie czy nie, ale przynajmniej miał jakieś zajęcie.
ELEGANCKO wyjebane! Powinni jeszcze mu spalić lub zajebać cały samochód.
Takich bogatych kurew wykorzystujących innych dla własnego dobra materialnego mi NIE ŻAL.
Niech ginie.
I co Ci to da pajacu? Że on dostanie zwrot z AC a Ty, ja i cała reszta zabulimy wiekszą składkę?! Bo przeciez ubezpieczyciel stratny nie będzie. Myśl troche zanim coś napiszesz... Tobie powinni zajebac albo spalić kompa, nie pierdolil byś tyle przynajmniej.
Posłużę się polaczkowatym i zawistnym "na biednego nie trafiło". W PL uczciwie na X5 nie da się zarobić uczciwie, więc ... who cares?
To że Ty nie potrafisz wcale nie oznacza, że się nie da
Takich bogatych kurew wykorzystujących innych dla własnego dobra materialnego mi NIE ŻAL.
Niech ginie.
Ahhh ta zazdrość...!
Opierdalaczy wszelkiej maści, nieudaczników i życiowe pizdy, które patrzą z nienawiścią i zazdrością na wszystko co wymaga wkładu i zdolności przekraczających ich nędzne średniokrajowe pensyjki.
Kurewskie pomioty wysrywane z cip równie parszywych nieudacznych samic i z wpajanym od dzieciństwa przekonaniem, że wszystko co drogie i kosztowne trzeba ukraść lub skołować na lewo bo przecież uczciwą pracą to tylko można się dorobić kwadratu na kredyt i kurwa 15 letniego Golfa.
Brzydzę się takimi polaczkami, topiłbym ich w szambach. Małe, kurewskie, zawistne polaczki.
Tak dokładnie jak piszę, "polaczki" wstrętne polaczki, pełno was kurwy w świecie spotkałem.
Nie jesteście Polakami tylko polaczkami
Widziałem za wodą miejsca gdzie mieszkają Polacy, mają domy, samochody, korzystają z życia, urlopów i wakacji. Widziałem też miejsca gdzie jak się wchodzi to kurwa Zulus na Zulusie albo większość mówi po hiszpańsku a nie angielsku i nagle jak spotkasz w takim śmietniku białego, który akurat jest obrzygany i zatacza jak świnia to śmiało możesz podbić i powiedzieć "siema, cześć, co słychać" na pewno zrozumie.
A jak zrozumie to w pierwszych słowach odezwie się jakąś kurwa mądrością w stylu - jak ciężko, jak źle, jak to trzeba coś ukraść aby przeżyć i jak to trzeba kombinować a wszystkiemu są winni żydzi, gdzie tymczasem najbardziej jebany jest przez swego pracodawcę Polaka lub też polaczka, gdzie jedynie żyda widział na obrazku a jego głównymi wrogami, kolegami i wspólnikami są sąsiedzi czyli Portorykanie i murzyni.
Widziałem takich z bliska, jak czytam niektóre komentarze to od razu przypominam sobie te tępe polaczkowate mordy... Rzygać mi się chce jak o nich myślę.
Dziękuję. Nie potrzebuję maści. Nie napinam się ogólnie tylko na niektórych.. choć pewnie na wielu.
Niech ginie.
Gadasz tak bo cie nie stać na samochód wyższej klasy. Jak by ciebie to spotkało to byś pierdolił że "jaki ten kraj niesprawiedliwy" etc.
Sprzedam lampy do BMW E70 jak by ktos byl zainteresowany
Ty to możesz sprzedać conajwyżej rower spod Biedronki
Tak czy inaczej nie nawidze tych złodziejskich skurwysynów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów