📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bym takiemu bykowi wzięła do pyska
AnnaNowakowska napisał/a:
Ale bym takiemu bykowi wzięła do pyska
Kolezanka chyba nowa na sadolku...
anal_terror_resurection_5 napisał/a:
Na chuj oni wgl się ganiają z tymi bykami?
Bo są pojebani
cezar910426 napisał/a:
Niee to jakiś prowokacyjny debil nie należy się tym wpisem przejmować. Chyba, że faktycznie chce tu zasłynać swoimi obciągnięciami czy tam czym woli niech wrzuca gremium oceni.
Byczek usiłował pionizacji
Do góry nogami ale dobre chęci zawsze w cenie
Do góry nogami ale dobre chęci zawsze w cenie
wojtekpwse napisał/a:
Niee to jakiś prowokacyjny debil nie należy się tym wpisem przejmować. Chyba, że faktycznie chce tu zasłynać swoimi obciągnięciami czy tam czym woli niech wrzuca gremium oceni.
nie no, to jest koles bo juz kilka razy napisal w rodzaju męskim, zwykly troll zjeb, obstawiam jakis mlodszy rocznik co maja tak nasrane w glowie ze jego profil to pieknie odzwierciedla, jak my zdechniemy to oni Polskę oddadzą tak o za 5zł.
Dupę mu wytarł o ścianę
cezar910426 napisał/a:
Też bym tak z chęcią zrobił szefowi.
To jest typ. To jego komentarz pod jakimś filmikiem zapomniał się
Czteropak dla byczka
Arriva hey hey hey.. -tego się nie da raz obejrzeć żeby prejść do końca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów