18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
szoopyoku 2021-04-01, 8:26 1
pro_avenger napisał/a:

Wypada dziadka najebać jak przez 70lat się nie nauczył.

Szkoda alkoholu na dziada
Zgłoś
leho 2021-04-01, 8:49
tablica-rejestracyjna.pl/SBI66SH
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2021-04-01, 9:01 1
Ciężko pojechać do innej miejscowości po zmroku i jak człowiek kulturalnie podrzucić te śmieci komuś pod śmietnik ? Śmieciarka i tak zabierze. Za takie kurestwo powinno sie robiic stygmaty na dłoniach 9mm.
Zgłoś
kszysiu 2021-04-01, 9:19
Justynka99 napisał/a:

Tja, dojebią karę. Kiedyś nagrałam, zgłosiłam, z widocznym numerem rejestracyjnym i nazwą firmy (to furgonetka wywalała jakąś starą lodówkę do lasu). Kilka tygodni później - sprawa umorzona z powodu niewykrycia sprawcy.

Bo nie maja sprawcy. Sprawca nie jest firma ktorej byla furgonetka, tylko jeden z pracownikow, ktorego o dziwo nie dalo sie rozpoznac pewnie na nagraniu. Co z tego ze dobrze wszyscy wiedzieli kto jezdzi tym autem. Swoi kryja swojego
Zgłoś
S.Cat 2021-04-01, 9:20
Zatrzymac sie i dzwonic na Policje i tak w kolko.Niech placi.Ten ludzki smiec pewnie po obskczeniu wpierdolu by sie poplakal jak to bez powodu go pobito uprzednio sie sapiac.
Zgłoś
Jokerd 2021-04-01, 9:58 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Kiedyś podjechałem na parking leśny wj***ć gyrosa w bułce na szybko. Kosz był, zapełniony w h*j, dookoła wysypane śmieci z tego kosza. Zabrałem opakowanie od żarcia i wyrzuciłem w domu do kosza. Można?
A tego dziada to powinno się zutylizować. Albo chociażby zgłosić odpowiednim służbom, by delikwentowi doj***li karę.
Nie k***a 500zł, tylko tak z 10-20 tysięcy.

Tak tak, na parking lesny na gyrosa. Na kurwy pojechales, a zauwazyles pelny smietnik jak chciales kulturalnie kondona wyrzucic do kosza
Zgłoś
~DMT 2021-04-01, 10:27 2
Nie wiem jak jest w innych miejscach w PL, ale u mnie, można 2 razy do roku podjechać na wysypisko, pokazujesz dowód, że jesteś mieszkańcem miasta i nie płacisz nic. Limit jest jednorazowo 2m3, ale w praktyce, nikt tam tego nie sprawdza... Nie wspomnę o tym, że za 20-30PLN, panowie od śmieciarki z miłą chęcią zabiorą wszystko... Co do dziada: Mela na pysk, krzyż na drogę...

Q L I M A X
Zgłoś
kojot81 2021-04-01, 12:32
Nagrywajacy tez pipa ciezko bylo stanac i ogarnac temat
Zgłoś
S................n 2021-04-01, 13:24
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Ciężko pojechać do innej miejscowości po zmroku i jak człowiek kulturalnie podrzucić te śmieci komuś pod śmietnik ? Śmieciarka i tak zabierze. Za takie kurestwo powinno sie robiic stygmaty na dłoniach 9mm.

Hhahaaha jebany hipokryta i nawet się z tym nie ukrywa . Mam nadzieję,że to bie też ktoś tak odpierdoli zarcik.
Zgłoś
juderaus 2021-04-01, 16:17 1
To taki typowy parszywy dziad z pierwszych ławek kościelnych, spuścizna PRL-u na wychowaniu wielmożnego zgniłozęba kaczyńskiego . Niech zdycha jeden i drugi.
Zgłoś
ququa 2021-04-01, 17:11
kojot81 napisał/a:

Nagrywajacy tez pipa ciezko bylo stanac i ogarnac temat

Wkurwiony pewno, miejscówke mu dziad zabrał, tego go podjebał
Zgłoś
Szparas 2021-04-01, 18:21
Parę razy widziałem samochody wyrzucające worki ze śmieciami w lesie. O dziwo nie były to jakieś stare szroty, ale całkiem nowoczesne SUVy. Do dziś się zastanawiam, po chuj mieć samochód jak ciebie nie stać na usługę utylizacji odpadów?
Zgłoś
PhantomMask 2021-04-01, 18:48
Kiedyś znalazłem w dzikiej piaskowni wyjebaną stertę śmieci....były opakowania po paczkach właściciela, zgłosiłem na miejskich...Kazali mu posprzątać i dali pouczenie, takie są kary u nas
Zgłoś
mygyry 2021-04-01, 19:05 2
DMT napisał/a:

Nie wiem jak jest w innych miejscach w PL, ale u mnie, można 2 razy do roku podjechać na wysypisko, pokazujesz dowód, że jesteś mieszkańcem miasta i nie płacisz nic. Limit jest jednorazowo 2m3, ale w praktyce, nikt tam tego nie sprawdza... Nie wspomnę o tym, że za 20-30PLN, panowie od śmieciarki z miłą chęcią zabiorą wszystko... Co do dziada: Mela na pysk, krzyż na drogę...

Ja miałem absurdalną sytuację, przeprowadzałem się do innej miejscowości dość daleko od miejsca zamieszkania, po remoncie lokum spakowałem wszystkie śmieci do dostawczaka i zajechałem do lokalnego oddziału oczyszczania oni mi, że ni chuja, bo nie jest pan mieszkańcem, to mówię, że przecież zapłacę, no ni chuja i kropka, pojechałem na wysypisko śmieci wobec tego i ta sama śpiewka nie i chuj, mówię, że mam firmę itd, dlaczego nie mogę odpłatnie oddać odpadów, no nie i chuj jak nie jesteś mieszkańcem lub nie masz umowy ze śmietniskiem to za chuja pana nie odbiorą od ciebie nic, ostatecznie poprosiłem sąsiada z którym podjechałem na lokalny śmietnik i bez problemu oddałem, inaczej za chuj i są zdziwieni, że potem śmieci są w lesie, no kurwa imbecyle, przecież wprost chciałem zapłacić.

Większość tych starych cweli wypierdala te śmieci do rowów wracając do swoich blokowisk z domku na wsi, pierdolone głąby nie mogą tego do siebie zawieźć a później jadą na wieś "na łono natury"
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-04-01, 21:18 2
mygyry napisał/a:

Ja miałem absurdalną sytuację...

Bo system śmieciowy w Polsce to jeden wielki absurd.
U nas styropian nie pochodzący z opakowań, czyli budowlany, nie wolno wrzucać do zmieszanych, do segregowanych też nie. To może PSZOK?? (punkt selektywnej zbiórki) Nie i huj... Nawet za opłatą. To co do kurwy nędzy mam zrobić z tym styropianem? I nawet nie chodzi o to, że mam tego w huj, że ocieplam zawodowo domy i chcę zachachmęcić...
Dużo dostaję paczek i zdarza się, że dostaję w paczce towar zabezpieczony zwykłym styropianem... Ocieplam sobie garaż, to co mam z tymi dwoma workami odpadów styropianu zrobić??? Spalić? Wywieźć do lasu?
Opony... u nas jeden zestaw na rok na jedną posesję. Mnie akurat ten limit nie rusza, dla mnie wystarczy.
Ale jak na posesji mieszka np 8 osób, z czego jeździ 6? Jak zużyją 8 opon na sezon (w sumie wszyscy), bo dużo jeżdżą, to co mają zrobić z 4 sztukami? Na jednej posesji mieszka jedna osoba i za jedną płaci i może wywieźć 4 sztuki, na drugiej mieszka 8 osób i wpływa 8x tyle kasy za śmieci i mogą wywieźć również 4 sztuki. Gdzie sens, gdzie logika?
Ja do lasu nie wywiozę, ale znajdą się tacy, co wywiozą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów