📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kiedyś podjechałem na parking leśny wjebać gyrosa w bułce na szybko. Kosz był, zapełniony w huj, dookoła wysypane śmieci z tego kosza. Zabrałem opakowanie od żarcia i wyrzuciłem w domu do kosza. Można?
A tego dziada to powinno się zutylizować. Albo chociażby zgłosić odpowiednim służbom, by delikwentowi dojebali karę.
Nie kurwa 500zł, tylko tak z 10-20 tysięcy.
tablica-rejestracyjna.pl/SBI66SH
A tego dziada to powinno się zutylizować. Albo chociażby zgłosić odpowiednim służbom, by delikwentowi dojebali karę.
tablica-rejestracyjna.pl/SBI66SH
Numer 6 w rankingu najgorszych kierowców w marcu 2021
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jesteś tym co jesz: śmieci jedzą śmieci i nimi śmiecą gdzie popadnie...
Jesteś tym co jesz: śmieci jedzą śmieci i nimi śmiecą gdzie popadnie...
DmNQ napisał/a:
Ta. Opłaci z 14 emerytury.
Albo pouczenie. Dzieci przyjdą i posprzątają w ramach super eko pojebanej akcji.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Kiedyś podjechałem na parking leśny wjebać gyrosa w bułce na szybko. Kosz był, zapełniony w huj, dookoła wysypane śmieci z tego kosza. Zabrałem opakowanie od żarcia i wyrzuciłem w domu do kosza. Można?
Tja, dojebią karę. Kiedyś nagrałam, zgłosiłam, z widocznym numerem rejestracyjnym i nazwą firmy (to furgonetka wywalała jakąś starą lodówkę do lasu). Kilka tygodni później - sprawa umorzona z powodu niewykrycia sprawcy.
A wysiąść i zjebać to nie łaska??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów