18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
A suki sie mluca!
ecowy • 2013-12-08, 19:07
O takie cos tez mam na kompie (nie widzialem po tagach a fajne):

PS. z racji na fakt, ze nagrane to zostalo nokia 3330 nie sadze zeby musialo to leciec na harda sadistic do przodu

a jesli jakis mod uzna, ze to za duzo dla przecietnego sadola to:

Zgłoś
Halman 2013-12-08, 19:25 7
nokia 3330 przy tym to FullHD
Zgłoś
D................d 2013-12-08, 19:57
ą, ę, ł, ź, ż, ó - masz kopiuj sobie.

I błagam Cię, że rób mi z tego powodu łaski.
Zgłoś
ecowy 2013-12-08, 20:06 14
kurwa czlowieku, pierdole znaki diakrytyczne bo moge i jestem z natury leniwy. a jesli Cie to naprawde boli, i patrzenie na to sprawia Ci dyskomfort - to z godnie z SADYSTYCZNYM duchem strony tylko mnie to cieszy
Zgłoś
saves 2013-12-08, 20:06 1
@ Dafid
A co mu tam jakiś Miodek czy Bralczyk będzie pierdolił? On używa ortografii alternatywnej.
Zgłoś
D................d 2013-12-08, 20:15
Generalnie, gardzę taki niedorozwojami umysłowymi i internetowymi frajerami to zgodnie z profilem tej trony mnie też to cieszy, także wszyscy są szczęśliwi

@ saves - myślisz, że to coś wie co to jest "alternatywnej"?
Zgłoś
ecowy 2013-12-08, 20:27 10
O mój boże, obrażają mnie w internecie za to, że nie używam pięknej polszczyzny w postach. Czy to, że na sadisticu piszę sobie tak jak mi wygodniej i szybciej to znaczy już, że nie umiem stosować poprawnej pisowni? Wytknijci mi proszę błąd gramatyczny, składniowy bądź ortograficzny nie polegający na braku ogonka/kreski/kropki to z chęcią przyjmę konstruktywną krytykę. Ale jeżeli naprawde w pogodzeniu się z własną samooceną, czy co tam sobie rekompensujecie wyzywając ludzi w internecie, pomaga Wam sianie bólu dupy to proszę:

PS. i pierdole dalej bede pisal jak lubie, bez duzych liter na poczatku zdania i bez polskich znakow, bo moge i chuja mi zrobicie wolnosc dla internetu ! stop ACTA ! stop cenzurze !

EDIT: Albo mam lepszy pomysł, od teraz będę pisać na sadolu poprawnie, dzięki temu możecie uznać, że wyleczyliście kogoś z wtórnego analfabetyzmu. Wasza misja społeczna okazała się sukcesem a ja mogę się od teraz cieszyć, że spełniłem dobry uczynek uszczęśliwiając dwóch internetowych napinaczy.

EDIT2:
Cytat:

Generalnie, gardzę taki niedorozwojami umysłowymi i internetowymi frajerami to zgodnie z profilem tej trony mnie też to cieszy, także wszyscy są szczęśliwi

A to zdanie mógłbyś chyba jednak poprawić bo brzmi krztynkę nielogicznie, ortografię podobno masz już opanowaną więc czas zacząć budować ładne i spójne zdania.
Zgłoś
saves 2013-12-08, 20:37
Tą maścią to posmaruj swój odbyt. Mnie oczy bolą, gdy czytam tak napisane teksty.
Zgłoś
p................c 2013-12-08, 20:44 1
miałem to na telefonie chyba z 3 lata temu i jak byłem w pracy a był chujowy dzien to sobie oglądałem zawsze lepiej czas mija oglądając debili/idiotki albo dział HARD
Zgłoś
D................d 2013-12-08, 20:46
ecowy - nooo patrz umiesz używać polskich znaków
no jak pięknie - na coś Ci ten internet się przydał Zuch chłopak! Grzeczny ecowy, masz nawet trochę wirtualnych piwek ode mnie na zachętę.
Na dobre Ci to wyjdzie, może kiedyś zostaniesz pełnowartościowym człowiekiem super, tak dalej dzielny malcu Wszyscy, którzy szanują nasz jakże piękny język są Tobie bardzo wdzięczni!

Dziękuję Ci bardzo - dostarczyłeś mi dziennej dawki czarnego humoru!
Zgłoś
ecowy 2013-12-08, 21:05 1
Dafid napisał/a:

ecowy - nooo patrz umiesz używać polskich znaków
no jak pięknie - na coś Ci ten internet się przydał Zuch chłopak! Grzeczny ecowy, masz nawet trochę wirtualnych piwek ode mnie na zachętę.
Na dobre Ci to wyjdzie, może kiedyś zostaniesz pełnowartościowym człowiekiem super, tak dalej dzielny malcu Wszyscy, którzy szanują nasz jakże piękny język są Tobie bardzo wdzięczni!

Dziękuję Ci bardzo - dostarczyłeś mi dziennej dawki czarnego humoru!

No to może zedytujesz tamto zdanie? Masz tam też literówkę "Panie zawsze poprawny", trochę kłóci się to z Twoją krucjatą ortograficznego nazisty.

Dzięki za piwka i cieszę się, że filmik się podoba.
Zgłoś
kuba1181 2013-12-08, 21:40
Takie się leją i ile wytrzymują a moja jak dostała strzała ostatnio to z jakimś rozwodem wyskakuje i na obdukcje poszła ... Boże kogo ja sobie za kobitę wziąłem.

To nie Konopia.
Zgłoś
a................6 2013-12-08, 21:50
z racji na fakt? a to po jakiemu?
Zgłoś
ecowy 2013-12-08, 22:12
anna496, Dzięki, ale nie mogę już poprawić "Z uwagi na fakt" chyba chciałem napisać, czy coś tam...
Zgłoś
rew123321 2013-12-09, 0:34 1
walki lasek są 100x lepsze od walk facetów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów