@Sonal
Tak czytam twoje wypociny i coś mi się tu nie zgrywa. Piszesz, że nie masz już dwadzieścia kilka lat i nie jesteś na dorobku - sprawdziłem na profilu i wg. daty wyszło mi, że już czterdzieści lat ci minęło (no, jeszcze kilka dni). Nie wierzę, że w tym wieku można tak bardzo pluć jadem na osoby, które po prostu robią to co lubią, nie krzywdząc nikogo, nie przeszkadzając nikomu, nic nie niszcząc.
Jak dla mnie jest tu kilka możliwych opcji:
-Być może naprawdę masz te 40 lat, ale tak naprawdę niczego się w życiu nie dorobiłeś i jeździsz jakimś szrotem za kilka-kilkanaście tysięcy.
-Jesteś maksimum w moim wieku i po prostu trolujesz.
-To wszystko co mówisz jest prawdą, ale mimo wszystko nie możesz sobie pozwolić na takie coś przez co po prostu im zazdrościsz.
-To wszystko co mówisz jest prawdą, ale kupiłeś okazyjnie mieszkanie w pobliżu jakiegoś toru i teraz narzekasz na hałas i pisząc takie bzdety chcesz się dowartościować.
-Po prostu jebie ci na dekiel z nadmiaru kasy i czasu.
Nie mam BMW, a trzynastoletnią (antyczną wg. ciebie) Fabię. Więc patrzę na to z boku.
A co do samego filmu, to sam takie akcje popieram i chętnie bym w tym uczestniczył gdyby nie ta moja Fabia - po prostu nie ma z czym do ludzi wyjść.