📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wchodzisz do wesołego miasteczka płacąc kupę kasy za bilet walisz najpierw na najszybszą i odechciewa ci się jeździć na reszcie karuzel. Bez sensu. Lepiej zaliczyć całą resztę oprócz najszybszej. Ewentualnie na końcu iść na taką. Dojebać się, zrzygać i iść do domu
Co on się tak drze? Zesrał się? Nie chce mi się słuchać tego darcia..... Ale w sumie to chyba ustawione...
No debil, ciota i pizda. Nie dość że drze morde jak baba, to jeszcze ze strachu rzucił fajną laskę.
Kurwa wrzucają gówno do tego internetu, anie śmieszne, ani straszne, ani nic mądrego, chuj wie czy nie ustawione i takie to dzisiaj czasy, nie wiesz panie komu ufać.
Cytat:
No debil, ciota i pizda. Nie dość że drze morde jak baba, to jeszcze ze strachu rzucił fajną laskę.
To sa kurwa lęki których nie ogarniesz. Możesz być killer a sie zesrasz na kolejce. A ta cipa o tym wiedziała ale chciał być taka władcza i pewno za lodzika się zgodził.
up
Ogarniam te jak to nazwałeś "lęki". Hehehe. nie raz bawiłem się na podobnych "karuzelach" i nigdy nie darłem mordy jak pizda mimo że nieraz faktycznie byłem prawie sparaliżowany ze strachu.
Ogarniam te jak to nazwałeś "lęki". Hehehe. nie raz bawiłem się na podobnych "karuzelach" i nigdy nie darłem mordy jak pizda mimo że nieraz faktycznie byłem prawie sparaliżowany ze strachu.
@shavoth
Jesteś męski jak o ja pierdolę. Jeden krzyknie, drugie nie i chuj. I tak miał dziewczynę lepszą od twojej.
Jesteś męski jak o ja pierdolę. Jeden krzyknie, drugie nie i chuj. I tak miał dziewczynę lepszą od twojej.
Gość to Moses Storm, a całość to fake. Łatwo dostrzec mikrofon podpięty do kołnierzyka.
Ktoś tu nie porucha.
Jak nie wesołym miasteczku to gdzie można drzeć mordę? Ja zawsze drę mordę i wsiadam jeszcze raz
Fejk jak chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów