📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niech ona spłonie... Mamy najniższą, bo nie wpuściliśmy muzułmanów/kozojebców/binladenów/terrorystów na nasze terytorium. Jak widzimy na mapce UK/FR/NL i innych to tam jest ich pełno tych brudów palestyńskich.
P.S Z tego co mi wiadomo to UK nie należy do EUropy
P.S Z tego co mi wiadomo to UK nie należy do EUropy
U nas kobiety nie są takie głupie, albo jeszcze nie wiedzą, że można pozwać męża za to, że je bzyknie jak nie mają ochoty Kiedyś przeczytałem na jakimś blogu coś takiego:
-Zdradził mnie, jak powiedział "bo za mało mu daję", więc wywaliłem go z domu. Nie mogłam jednak bez niego żyć, więc pozwoliłam mu wrócić. Jest coraz gorzej, wydaje mu się, że zrozumiałam, że to moja wina i się poprawię. Ostatnio obudził mnie wkładając mi członka....
A co drugi polak zaśmiałby się, jak śp. Leper "Jak można zgwałcić swoją żonę"
-Zdradził mnie, jak powiedział "bo za mało mu daję", więc wywaliłem go z domu. Nie mogłam jednak bez niego żyć, więc pozwoliłam mu wrócić. Jest coraz gorzej, wydaje mu się, że zrozumiałam, że to moja wina i się poprawię. Ostatnio obudził mnie wkładając mi członka....
A co drugi polak zaśmiałby się, jak śp. Leper "Jak można zgwałcić swoją żonę"
a po drugie to ta flaga niby Polski nie jest Polską flagą, jak już ktoś robi jakieś zestawienie to mógłby sie przygotować.
Takich rankingów się w Polsce nie powinno pokazywać, bo znając nasz naród zaraz zaczniemy specjalnie znęcać się nad dziećmi żeby w statystykach podskoczyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów