Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Majster BiedaBoeing 737 xD, jak się pytali pracowników którzy pracują przy składaniu tych maszyn to mówili że w życiu by Boeingiem nie polecieli. Co ciekawe nasze władze się takimi "wożą", jak kiedyś przyjechał Biden do Polski i był w Rzeszowie to Duda właśnie takim tam leciał i była taka awaria że zaczął im się przypominać Smoleńsk, ciekawe czy Tusk nimi lata.
Zabawna historia , miliony ludzi tym lata codziennie chłopie
Donald Trump oprócz zwolnień kontrolerów, zarządził również zwolnienia w straży pożarnej na lotniskach?
Nielubie Trumpa ale to bzdura.
[ Dodano 2025-03-14, 23:09 ]
Boeing 737 xD, jak się pytali pracowników którzy pracują przy składaniu tych maszyn to mówili że w życiu by Boeingiem nie polecieli. Co ciekawe nasze władze się takimi "wożą", jak kiedyś przyjechał Biden do Polski i był w Rzeszowie to Duda właśnie takim tam leciał i była taka awaria że zaczął im się przypominać Smoleńsk, ciekawe czy Tusk nimi lata.
I ci pracownicy to twoi znajomi czy rodzice?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie