📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
ummm...przykro mi ?
dobrze tak bogatemu skurwysynowi
ozarimielin napisał/a:
dobrze tak bogatemu skurwysynowi
One mają nawet 600 koni, dużo nie potrzeba... wiadomo że na sadolu co drugi to kierowca rajdowy znający tajniki prowadzenia takich a nawet mocniejszych samochodów ale nie obrzucajmy mięsem. Audiczka i tak pewnie ubezpieczona lepiej niż ty i twoja rodzina zdrowotnie. Weź się lepiej do pracy
@up bo ty znasz pewnie te tajniki i jezdzisz na rajdy co nie ?
Rozpierdolić się na prostej przy takiej prędkości autem z napędem 4x4... To jednak wymaga specjalnych umiejętności.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Całe życie w bólu i cierpieniu.
@ozarimielin
nie dość, ze biedny to jeszcze głupi. No tak: glubi = biedny i sfrustrowany.
Rasizm jest OK.
nie dość, ze biedny to jeszcze głupi. No tak: glubi = biedny i sfrustrowany.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów