Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem takich typów. Skoro zarabiają tyle, że stać ich na taką furę, na którą często trzeba jeszcze czekać kilka lat, to powinno być ich też stać na wynajęcie toru na parę godzin i tam sobie pozapierdalać. No chyba, że to pracownik myjni albo parkingowy
Albo twój stary
Nie rozumiem takich typów. Skoro zarabiają tyle, że stać ich na taką furę, na którą często trzeba jeszcze czekać kilka lat, to powinno być ich też stać na wynajęcie toru na parę godzin i tam sobie pozapierdalać. No chyba, że to pracownik myjni albo parkingowy
A tan ten tor to tylko lawetą ma wozić, bo go stać, tak?
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Nie rozumiem takich typów. Skoro zarabiają tyle, że stać ich na taką furę, na którą często trzeba jeszcze czekać kilka lat, to powinno być ich też stać na wynajęcie toru na parę godzin i tam sobie pozapierdalać. No chyba, że to pracownik myjni albo parkingowy
Chłopczyku, parkingowy tym bardziej powinien przejść kurs. Wyobraź sobie że teraz z deskorolki przesiadasz się na cos co ma 500HP. Napewno nie jesteś w stanie sobie tego wyobrazić, wiec nawet nie próbuj..
Albo twój stary
Mój stary nie żyje debilu, więc odpada
Chłopczyku, parkingowy tym bardziej powinien przejść kurs. Wyobraź sobie że teraz z deskorolki przesiadasz się na cos co ma 500HP. Napewno nie jesteś w stanie sobie tego wyobrazić, wiec nawet nie próbuj..
Nie znasz mnie buraku, więc nie bardzo masz pojęcie czym jeżdżę, co jestem w stanie sobie wyobrazić itd. Ale to miło że mam fana któremu na mnie zależy. Kocham cię prostaczku
Nie. Może jak normalny człowiek tam dojechać. Jeśli masz sportowe auto, to wcale nie znaczy, że ktoś ci dał zezwolenie na łamanie przepisów i jeżdżenie jak debil.
Mój stary nie żyje debilu, więc odpada
No jak tak jeździł to się nie dziwię
A za kierownicą ciota ha ha
Chuj kogo obchodzi gdzie jesteś
Nie zapierdalac w mieście tak trudno? Tak?
No jak tak jeździł to się nie dziwię
Nie. Ruchał kurwy po wioskach i złapał syfa od twojej starej. Chciałem ci tego oszczędzić, ale taka prawda kabanosiku
Nie. Ruchał kurwy po wioskach i złapał syfa od twojej starej. Chciałem ci tego oszczędzić, ale taka prawda kabanosiku
Prawdą jest to że zaspałeś do szkoły, szybko wstawaj bo wujek znowu cię ukara I będziesz musiał mu ser z pod napleta wylizywać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów