Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To znaczy, że jesteś kawalerem?
Ze względu na zarost i masę mięśniową, jak i specyfikę pracy - panną raczej nie jestem. Więc wychodzi na to, iż kawaler - taki psikus.
Jedyny plus jest taki, że mamy ten materiał na sadolu
nie ma to jak wylizać zapocone cyce laski z klubu po kilku godzinnej zabawie przy wspaniałej publiczności
Wiecie kiedy oświadczyłem się żonie?! Jak mi podczas ostrego bzykania powiedziała
-teraz wsadź mi palec w dupe
-a teraz wejdź
Są na świecie pozytywne wariatki, trza tylko umieć szukać.
W przyszłości na święta skarpetę będzie miała zawsze przy sobie
Wiecie kiedy oświadczyłem się żonie?! Jak mi podczas ostrego bzykania powiedziała
-a teraz wejdź
Potwierdzam. Dobra wariatka.
Chyba jest nas więcej co to może potwierdzić
-a teraz wejdź
Oświadczyłes się jej z palcem w dupie?
Nie dopiero jak miała mojego kutasa w buzi
Fajne cycuszki. To dość dziwne, ale im jestem starszy, tym mniej mi się wielkie podobają.
Nie pogardziłbym taka tequilą
Fajne cycuszki. To dość dziwne, ale im jestem starszy, tym mniej mi się wielkie podobają.
Z taka refleksja poczekaj do 18tki.
Potwierdzam. Dobra wariatka.
A fe! Anal, przeciez to pedały lubiejo, idz wpizdu PEDALE jeden
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów