Kto czyni dobro, znajduje dobro.Patrząc na ten obraz nędzy i rozpaczy (cycki fajne) ludzie nadal dziwią się, dlaczego człowiek woli być kawalerem. Znalezienie porządnej dziewczyny, bez "zaplecza" jest naprawdę ciężkie..
pytanie jest; kto nie rucha i dlaczego?
-teraz wsadź mi palec w dupe
-a teraz wejdź
Są na świecie pozytywne wariatki, trza tylko umieć szukać.
pytanie jest; kto nie r*cha i dlaczego?
Kolego, nie pisałem tu o "nie odbywaniu stosunków płciowych" tylko o znalezieniu tej właściwej partnerki. Myślę, że rozumiesz różnicę, chyba że masz 15 lat, a twoja twarz wygląda jak po wybuchu Eyjafjallajökullu.
Pozdrawiam.
Są na świecie pozytywne wariatki, trza tylko umieć szukać.
Potwierdzam. Dobra wariatka.
Kolego, nie pisałem tu o "nieodbywaniu stosunków płciowych" tylko o znalezieniu tej właściwej partnerki. Myślę, że rozumiesz różnicę, chyba że masz 15 lat, a twoja twarz wygląda jak po wybuchu Eyjafjallajökullu.
Pozdrawiam.
Jemu chodziło o "nie" czyli je, kto je rucha i dlaczego?
Jemu chodziło o "nie" czyli je, kto je r*cha i dlaczego?
Jeśli tak, to zwracam honor. Chapeau bas. Natomiast jeśli nie to nadal podtrzymuję swą wypowiedź o Eyjafjallajökullu.
Kto czyni dobro, znajduje dobro.Patrząc na ten obraz nędzy i rozpaczy (cycki fajne) ludzie nadal dziwią się, dlaczego człowiek woli być kawalerem. Znalezienie porządnej dziewczyny, bez "zaplecza" jest naprawdę ciężkie..
To znaczy, że jesteś kawalerem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów