Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Życzę im by zdychali na długiego i ciężkiego raka odbytu, który tak im rozkurwi jelita, że będą tonąć i dławić się własnym gównem.
Chciałby człowiek raz w życiu iść sobie i trafić na taką grupkę jebanych rurkowców frajerów znęcających się nad kimś słabszym, normalnie to byłby dla mnie najlepszy dzień w roku, chociaż wątpię by takie kurwy i zera życiowe chciały z kimś walczyć, wiedząc, że mogą ciężko zarobić, co innego pobić jakąś bezbronną dziewczynę czy stłamszonego chłopaczka.
Życzę im by zdychali na długiego i ciężkiego raka odbytu, który tak im rozkurwi jelita, że będą tonąć i dławić się własnym gównem.
Najebali by cię w pięć minut ziomuś, to nie tekken
Jak nie? Machałby łapami na wszystkie strony, czyli zupełnie jak losowe wciskanie guzików na padzie.
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Wtedy głowa i skill muszą działać
Jak nie? Machałby łapami na wszystkie strony, czyli zupełnie jak losowe wciskanie guzików na padzie.
Masz już zapowiedź
Prawda w oczy kole, co?
Proponuję galę napierdalanki "sadistic fight".
Najwięksi napinacze oraz kto chętny.
Zamiast pisać gówniane posty czy co innego można wykrzyczeć w ryj.
W dzisiejszych czasach to przejdzie, są chętni?
Jeszcze kasiora z tego będzie.
Chciałby człowiek raz w życiu iść sobie i trafić na taką grupkę jebanych rurkowców frajerów znęcających się nad kimś słabszym, normalnie to byłby dla mnie najlepszy dzień w roku, chociaż wątpię by takie kurwy i zera życiowe chciały z kimś walczyć, wiedząc, że mogą ciężko zarobić, co innego pobić jakąś bezbronną dziewczynę czy stłamszonego chłopaczka.
Problem w tym ze te smiecie/k@l@r@wi atakują tylko gdy mają przewagę. To takie szczury w ludzie skórze.
nie mierz wszystkich swoją miarą, mi bez problemu by przyszło najebać 50% sadola, połowa tylko dla tego że kobiet nie bije, tych z kutasem chyba też, coć nie jestem pewien
Miałem taką sytuację, dość fajna sprawa.
3 rurkowcow znęcali się nad 4 rurkowcem, ja podjazd mówię do nich zostawcie go albo wpierdol to jeden, chyba szef bandy mówi a co masz jakiś problem, spiął się jak kogucik, hahaha, nic nie powiedziałem tylko eyjebalem mu kopa na ryj, tło, dwóch pozostałych tylko zaczęło mnie przepraszać za sytuację, że to taka zabawa czy coś, 4, ten co był oklepywanie postawił browarku i podziękował, nie znał tych gości xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów