Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ppdistic napisał/a:
Co zrobisz jak nic nie zrobisz, no nic nie zrobisz
W dalszym ciagu, to co ta istota zrobiła, się w marchewce nie mieści.

- co sie k🤬a drzesz na mnie??! nie moja wina!
- a czyja?
- no kazał mi skrecic w prawo!
I wez daj babie prawko....
Tak to jest jak sie nie patrzy na droge i znaki
Mam nadzieje ze AC nie wyplaci siana to na jakis czas mamy debilke z glowy
Tak to jest jak sie nie patrzy na droge i znaki

Mam nadzieje ze AC nie wyplaci siana to na jakis czas mamy debilke z glowy

saves napisał/a:
Ale dlaczego???? Ale po co???
Bo baba!!!! Bo dlatego!!!
Czemu ta głupia p🤬da wjechała w bok torowiska? Wiem! Ma zje ba ny łeb !!!!!
Qrwa tylu chłopa to by zdążyli wynieść to auto stamtąd nie mówiąc już o zepchnięciu...
Na każdym szlabanie jest żółta naklejka z jego numerem. Dzwonisz na 112, podajesz numer i jest szansa, że pociąg się zatrzyma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie