📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lesiot napisał/a:
I co tutaj to robi??
Co to ma być??
Oj już skończcie z tymi testami ze to nie jest "sadystyczne"
Modliszka napisał/a:
Oj już skończcie z tymi testami ze to nie jest "sadystyczne"
To może wyjaśnij co w tym filmiku Cię urzekło (wcale nie musi być sadystyczne), że dałaś piwko?
To jest por prostu jakiś kawałek filmiku z wesela i nic więcej...
lesiot,
hehehe przyznam sie szczerze ze specjalnie to tu wrzucilem
i mam ku temu zajebisty powod
hehehe przyznam sie szczerze ze specjalnie to tu wrzucilem
i mam ku temu zajebisty powod
lesiot napisał/a:
To może wyjaśnij co w tym filmiku Cię urzekło (wcale nie musi być sadystyczne), że dałaś piwko?
To jest por prostu jakiś kawałek filmiku z wesela i nic więcej...
Już Ci tłumaczę
Rozśmieszył mnie , ponieważ w tle leci " a teraz idziemy na jednego" facet chce tańczyć a jego dziewczyna go odciąga i wyglada to tak ze namawia go do picia w rzeczywistości jest oczywiście inaczej ale ta cała otoczka jest zabawna .
Panimajesz ??
No fajna ta laseczka z filmiku.
Sadystyczne czy nie, niektore kobiety maja taka zajebista moc nad niektorymi facetami...
no ta kobieta to prawdziwa sadystka - chłop chciał się napić a ona mu nie dała - a może właśnie dała i tego chciała
hehe nie wiem dlaczego mnie to tak rozbawilo...
zdecydowanie bardziej wole takie wesela...
chyba takie:
realizm kotecku
juz to widze jak jakis zespol piesni i tanca weselnego ADONIS przerywa imp by zapodac skoczna muzyczke do nowej polskoweselnej tradycji... 'łeding mosz pit"
... i panie prosza panow
realizm kotecku
juz to widze jak jakis zespol piesni i tanca weselnego ADONIS przerywa imp by zapodac skoczna muzyczke do nowej polskoweselnej tradycji... 'łeding mosz pit"
... i panie prosza panow
resurecting - ta muza jakby ktoś bełtał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów