Jeep Cherokee XJ przejeżdża przez wielką dziurę. Przykład na to, czym różni się samochód terenowy od bulwarówek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@okar19 miota nim jak szatan!
po pierwsze wielcy znawcy to potrzebne są blokady dyfrów bo bez tego żaden samochód by sobie z tym nie poradził, felgi z beadlockiem i niskie ciśnienie w oponach, po drugie to z cherookiego taka terenówka jak z koziej dupy trąba, jeżdżę w terenie i nieraz widziałem pipy w akcji i mimo dobrej opony i jakiegoś tam liftu bardzo słabo sobie radziły. Chociaż może to dlatego że jeepami jeżdżą same pipy
ja jestem ciekaw, jak by sobie poradziła Lada Niva bardzo fajna terenówka, szkoda tylko że w Polsce jest stosunkowo droga, co wynika jedynie z cła ...
@okar19
Od razu by wziął wszystkie pagórki, tylko ma opony zbytnio przepompowane.
Od razu by wziął wszystkie pagórki, tylko ma opony zbytnio przepompowane.
@ferro
Tylko, że defender nie ma blokad mostów, tylko między mostowom. Nieraz na głupim błocie lubi stanąć bo się dziada zblokować nie da.
Tylko, że defender nie ma blokad mostów, tylko między mostowom. Nieraz na głupim błocie lubi stanąć bo się dziada zblokować nie da.
Dokladnie bez dyfow to tego nie przejedzie.
thez
Defender ma tylko reduktor w standardzie i kola takie ze sie smiac chce
Ale zakladam ze jesli ktos chce tym sie bawic bo maszynka sama w sobie genialna to blokady mostow musi kupic
thez
Defender ma tylko reduktor w standardzie i kola takie ze sie smiac chce
Ale zakladam ze jesli ktos chce tym sie bawic bo maszynka sama w sobie genialna to blokady mostow musi kupic
Skały Mohab są najbardziej przyczepną skałą na świecie , do tej dziury to H1 by nie wjechał ponieważ jego zawieszenie ma skok jak Yeti niezalezne zawieszenie wielowahczowe , a blokad to można mieć 15 jak nie masz wykżyżu skoku , zawiechy i przełożeń 11/1 to se możesz blokady wsadzic w ogon , nie ma uniwersalnego auta terenowego , bo nikt sie nie pokusi o zrobienie 100 samochodów dla 50 zapaleńców offroad , z kótrych stac na to nie będzie ani jednego .
Jeep to lipa , szwagier ma dwa , i łajno na maksa w pierwszego wepchał już 20000 i ma juz opony 35' lift 15cm z tyłu spręzyny długie wacacze i co i nic , niema hamólców zdrzaka przedniego silnik ledwo ciągni te opony bo śa za wielki trzba przełożenia , jak przłożnia no to półoski , jak pół oski to kosze satelit i tak wkółko macieju jak pojeepany
Jeep to lipa , szwagier ma dwa , i łajno na maksa w pierwszego wepchał już 20000 i ma juz opony 35' lift 15cm z tyłu spręzyny długie wacacze i co i nic , niema hamólców zdrzaka przedniego silnik ledwo ciągni te opony bo śa za wielki trzba przełożenia , jak przłożnia no to półoski , jak pół oski to kosze satelit i tak wkółko macieju jak pojeepany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów