📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i dlatego mam większy szacunek do barmanów niż do księży, spowiedzi wysłuchają i takie cuś z wódeczką odpierdolą
Za duże ryzyko, że coś się spierdoli! I tyle alko pójdzie się jebać! Z poważnych spraw się nie żartuje!
jak się bawić to się bawić na całego
To już nie można normalnie pierdolnąć kielona w knajpie tylko trzeba cyrki odpierdalać
Jakie to polskie, pierwszy komentarz i już przysrywy. Nawet mi się nie chce tłumaczyć, "po co to", nie warto. @Angel nie widzę z tyłu tabliczki mówiącej "Tu nie wolno pić normalnie, wypierdalać normies!".
no ja bo my polacy nie rozumieją u nas tylko zasrana żytnia i ogórek konserwowy.tak upierdalali się nasi ojcowie.a świat idzie do przodu.kurwa nienawidzę swojego kraju niech ktoś pierdolnie na nas atomówkę.
nie nie pierdolnie.szkoda głowicy na takie śmiecie.
jbone napisał/a:
no ja bo my polacy nie rozumieją u nas tylko zasrana żytnia i ogórek konserwowy.tak upierdalali się nasi ojcowie.a świat idzie do przodu.kurwa nienawidzę swojego kraju niech ktoś pierdolnie na nas atomówkę.
Oczywiście małżeństwa/adopcje pedałów to dla ciebie również postęp cywilizacyjnybo przecież nasi ojcowie upierali się nad związkami z kobietami i my Polacy jesteśmy tacy zacofani bo tylko baba-chłop, baba-chłop a ty jesteś taki postępowy europejski chłopczyk
@Angel przeciez to zwykle gowno co woli ciapatych ich kozy parady rownosci itp. Wez ty maly chujku jedz juz do jasnie oswieconych braci na zachod i nie zabieraj czystego powietrza normalnym ludziom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów