Trzech turystów z Węgier i miejscowy do piachu. Uzbekistan
Trzech turystów z Węgier i miejscowy do piachu. Uzbekistan
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Korzyscia jest sie trzymac z zachodem a nie z dzikusami
Zachód to są dzikusy
ps "Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki"
Wchodzenie ruskim w dupe nie ma nic wspolnego z korzyscia. Korzyscia jest sie trzymac z zachodem a nie z dzikusami
I jeszcze świeża informacja z przed chwili. Do tego Węgra "co wchodzi w dupę rosji" właśnie pojechał Władek "DAJ" Załęski. No i co , tak się zachowuje kraj na który niby pluje węgier ? Nic nie jest czarno białe. RUS-UA ten sam zlew, ale jak można robić interes to trzeba. I jeszcze Węgry robią co chcą mają wyjebane na decyzji unii, a unia robi tam szczyt współnoty politycznej europy. No kurwa obudzcie się ludzie.
Musisz być ignorantem.
Chociażby wspaniałe zabytki jedwabnego szlaku.
Serio? W tym postsowieckim kurwidole jak nie dyktatura Islama Karimowa to teraz pojeb Mirzijojew. Wszechobecna korupcja. Łamanie praw człowieka. TYSIĄCE więźniów politycznych. Sądy wymuszające zeznania torturami. Nawet Międzynarodowy Czerwony Krzyż położył na nich lachę. Nie wspomnę o pospolitej przestępczości, wszechobecnym syfie i zacofaniu. Chcesz jedź. Ja zostanę ignorantem.
Świat Cię tak skrzywił, że jesteś głupszy od lewaka. W Państwach nie ma czegoś takiego jak dupowłazy. Jak coś jest korzystniejsze dla narodu, gospodarki, Państwa to w to idzie bez względu czy to Chiny. Rosja, czy Nigeria. Gadasz głupoty ale akurat w tym konkretnym przykładzie zruzumiesz. że za kilka lat Węgry nic nie straciły a tylko zyskały jeśli miały do wyboru jeszcze nic nie mającą do zaoferowania Unie (bo im Unia nawet nic nie zrobiła i nie zrobi). I tak powinno działać Państwo. Dddam, żeby nie być o nic posądzony że Rosja i Ukraina to ten radziecki kurwidół. Nie pozdrawiam.
Trzymanie z Hitlerem też było dla nich korzystne?
Zachód to są dzikusy
ps "Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki"
Tak zwlaszcza jak w brukseli zaglosowali przeciwko Polsce.
Tak zwlaszcza jak w brukseli zaglosowali przeciwko Polsce.
W Brukseli to Polska głosuje przeciwko Polsce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów