📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słychać w głosie niesamowite podniecenie. Widać typowy Janusz który policje na sygnale widział tylko w trudnych sprawach na polsacie.
Janusz, janukowicz, czy kij wie inne cebulozaury... nie zmienia to faktu, że gnojek dostał za swoje. I piwko za elegancką akcje policji
przecież gość się zagapił nie było tu nic chamskiego, akcja policji rutynowa raczej nie zakończona madatowo
mak667 napisał/a:
przecież gość się zagapił nie było tu nic chamskiego, akcja policji rutynowa raczej nie zakończona madatowo
Gapiostwo jednego najczęstszą przyczyną śmierci niewinnego.
Akcja zaczyna się tutaj i dalej w kierunku północnym
google.com.br/maps/@52.3935307,16.8866508,3a,75y,25.51h,75.35t/data=!3...
Za niepatrzenie w lusterka kutas od policji się należy
google.com.br/maps/@52.3935307,16.8866508,3a,75y,25.51h,75.35t/data=!3...
Za niepatrzenie w lusterka kutas od policji się należy
mak667 napisał/a:
Niech spada na chodnik, tam jak się zagapi to co najwyżej komuś w nogi wlezie. Zwykłe zajechanie drogi.
Komu nigdy nie ptrzytrafiło się wymusić pierwszeństwa/stworzyć niebezpieczeństwa na drodze,niech pierwszy rzuci kamieniem.
koxu42 napisał/a:
Komu nigdy nie ptrzytrafiło się wymusić pierwszeństwa/stworzyć niebezpieczeństwa na drodze,niech pierwszy rzuci kamieniem.
To długo Cię za ten manewr pałką w dupala orali?
ale co z tego że się zagapił jak typ zmienił pas na przejściu dla pieszych w dodatku tuż za i przed ciągła linia, koleś dostanie taki mandat że się posra
Przecież typ co wyprzedzał też powinien zostać zatrzymany i mandat 200 zł i 10 punktów za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych.
@up - ja pierdolę, jakie wyprzedzanie? To jest jednokierunkowa, znaków nie widzisz...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów