...smakołyki wpierrdala!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś była wersja która kończyła się wejściem właścicielki i wyłączeniem kamery. Ale bym starą prukwe zdzielił w mordę, i tą drugą z balkonu zrzucił ; p
" Pójdzie sie dzisiaj otruje jak dzisiejsza młodzież" . No tak one są tak stare, że nawet trucizny w ich czasach nikt nie wynalazł....
toć to są drogie aparaty pani marysiu -> DAJ KAMIENIA !!!
starość nie radość , już tylko zazdrością człowiek żyje , kurwa nie chce być stary
jak na mohera przystało, obie mordy w okno wystawiają żeby obkukać co się dzieje na osiedlu ....
że takich Hitler w piecu nie zdążył spalić .... !!!!!!!!!!!!!
że takich Hitler w piecu nie zdążył spalić .... !!!!!!!!!!!!!
Przeraża mnie tylko to, że kiedyś tak mnie popierdoli jak te babcie. Jeżeli by tak się stało, to tylko jeden ratunek-uśpienie u weterynarza!!!
"on jej dupę chędoży " padłem
No kurwa mać. Ale wy łatwo sugestii ulegacie.
A posłuchajcie tej kobitki trochę. Czy ona w którymś momencie się myli? Widać na stancji mieszka jakaś chuda siksa co nawet dzień dobry nie powie, pieniądze za czynsz rozpierdala na pizze i na chłopaka i nie pogada nigdy, mimo, że babeczka próbowała. Przecież widać, że jedyne czego ona potrzebuje to trochę szacunku i uwagi. Kurwa, jakbym się zdecydował już mieszkać z taką babuszką z jakichś tam powodów, to bym z nią psioczył po wszystkich i gadał tak szczerze jak ona z tą drugą. Wszystkie jej wnuczki bym przy tym pozaliczał, bo sama by mi poprzyprowadzała, jakbyśmy się z babuszką założyli, czy mi się uda je wychędorzyć.
A posłuchajcie tej kobitki trochę. Czy ona w którymś momencie się myli? Widać na stancji mieszka jakaś chuda siksa co nawet dzień dobry nie powie, pieniądze za czynsz rozpierdala na pizze i na chłopaka i nie pogada nigdy, mimo, że babeczka próbowała. Przecież widać, że jedyne czego ona potrzebuje to trochę szacunku i uwagi. Kurwa, jakbym się zdecydował już mieszkać z taką babuszką z jakichś tam powodów, to bym z nią psioczył po wszystkich i gadał tak szczerze jak ona z tą drugą. Wszystkie jej wnuczki bym przy tym pozaliczał, bo sama by mi poprzyprowadzała, jakbyśmy się z babuszką założyli, czy mi się uda je wychędorzyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów