Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
drugi, ma się dobrze, wyszedł z nałogu, tylko żona do tej pory nim gardzi,
trzeci, się zastrzelił idiota, choc miał tylko 40 tys długu
kurcze, zapomniałbym o 4, tym razem, dla odmiany kobietka, ruletka i wisielec w pracy
znałem trzech hazardzistów, pierwszy , ledwo odrobił mi kasę którą mu dałem, nie wiedząc o problemie, niemniej rozwiódl się, potem sprzedał dom, zapierdalał u niemca, a bracia jego nawet nie wiedzą co obecnie robi,
drugi, ma się dobrze, wyszedł z nałogu, tylko żona do tej pory nim gardzi,
trzeci, się zastrzelił idiota, choc miał tylko 40 tys długu
kurcze, zapomniałbym o 4, tym razem, dla odmiany kobietka, ruletka i wisielec w pracy
Miałem kumpla który też miał tylko 40 tyś. długu. Wyjechał do UK żeby zarobić na spłatę a wjebał się w jeszcze większy dług i ostatecznie się powiesił.
Miałem kumpla który też miał tylko 40 tyś. długu. Wyjechał do UK żeby zarobić na spłatę a wjebał się w jeszcze większy dług i ostatecznie się powiesił.
też nie rozumiem,
miałem innego znajomego / nie będę opisywał jednak / który swojemu szefowi podżyrował 120 tys. w 1999,
oczywiście , bo takie czasy były, a ten skurwiel, jego i kilku innych pracowników zrobił w huja,
to byla naprawdę wtedy duża kasa,
ale , czas pokazał, że i z takich problemów da się wyjść
Czasami wpadnę do kasyna usiąść przy automatycznej rulecie i pobawić się drobniakami ale przychodzę tam w zupełnie innym celu. Zawsze przy kole siedzi kilku stałych bywalców co tam chyba nocują i takich teorii jak oni tam wymyślają to w żadnym filmie nie usłyszycie a i Marek Podlecki po kilku chwilach z nimi by się zastrzelił Nigdzie indzie nie doświadczycie takiego festiwalu absurdu jak tam, polecam serdecznie i zazwyczaj kawa/herbata gratis a alkohole po cenach jak w Biedronce.
ci ,,stali,, bywalce to goście piorący kasę, jakbyś nie domyślał się
3,6 dokładnie, liczba jest mnożona x36
Jestem ekspertem, więc się wypowiem.
Generalnie centralny numer jest x35, ale jest tam też sporo splitów, czyli na pół i te są liczone x17 . Więc spokojnie z 4 mln wpadły.
Więc:
- skupmy się na żetonach czerwonych, bordowych, bo o te chyba chodzi, mogą być też granatowe ale wypłata będzie mniejsza,
- padło 32 a nie 31,
- każdy stół ma maksimum którego nie można przekroczyć stawiając na numer,
- chłop gra żetonami kolorowymi a nie tzw keszowymi,
- wszędzie są tzw płaskie bety i tylko na 32 dużo, więc prawdopodobnie ten numer padł przynajmniej trzeci raz z rzędu,
- żetony kolorowe mają przed grą określaną wartość, to zapewne 1, 2 lub 5,
- maksymalnie 5, bo 20 żetonów to 100 i to jest zapewne stół z maksimum 100 na numer,
- żeby wygrać 100000 żetony musiałyby mieć wartość ok 75 , a takie nie istnieją,
- wygrana na tym stole to 1040 jeżeli żetony po 1,
- 2080 żetony po 2,
- 5200 żetony po 5 ,
" Nie głupi ten co przetraci fortunę, lecz idiota, który nie potrafi tego nagrać"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów