18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
J................r 2014-09-05, 17:44
Przeciez to jacys ruscy i ich siostry..
Zgłoś
Jak_chcesz_to_chodz 2014-09-05, 18:08 3
Na dziwki ich stać a kręcone nokią 3310 w dodatku trzeba łeb przekręcać aby to obejrzeć.
Zgłoś
b................z 2014-09-05, 18:12 2
kurwa, marnuję życie
Zgłoś
m................z 2014-09-05, 18:39
Się rozmarzyłem
Zgłoś
NastyRascal 2014-09-05, 18:46 2
za 100 dolarow tyle ruchania... tylko leczenie pozniej drogie...
Zgłoś
crystaldragon 2014-09-05, 18:46 3
@2up musisz być desperatem, co to za przyjemność ruchać dziwkę którą jeszcze przed kilkoma godzinami rżnęło 3 kolesi. A po drugie co to za challenge ? zapłacisz im to i możesz mieć 20 dziwek w pokoju żadne osiągnięcie. Niech lepiej namówi jakieś laski na trójkącik, wtedy będzie miał się czym chwalić.
Zgłoś
Soulcatcher 2014-09-05, 18:53
crystaldragon napisał/a:

@2up musisz być desperatem, co to za przyjemność ruchać dziwkę którą jeszcze przed kilkoma godzinami rżnęło 3 kolesi. A po drugie co to za challenge ? zapłacisz im to i możesz mieć 20 dziwek w pokoju żadne osiągnięcie. Niech lepiej namówi jakieś laski na trójkącik, wtedy będzie miał się czym chwalić.

Co to za wyczyn? Jak ja mogę zaprosić laski na czworokącik.
Zgłoś
enjoy7 2014-09-05, 19:07 3
Ktoś rzucił wyzwanie Danowi Bilzerianowi, czekam na rewanż z jego strony
Zgłoś
ProVVe 2014-09-05, 19:12 1
Same białe... Wiem, że ogromna część jest z handlu ludźmi i z porwań, ale... Przeraża mnie to, że większość obecnego handlu "żywym" towarem to około 80% biali (białe kobiety)... To wypaczenie słowa tolerancja jest zagładą...

PS. Widok zacny nie mogę zaprzeczyć, ale czy tylko mi moja uwaga przyszła do głowy... Jeśli białe kobiety się same nie szanują to jak mogą tego wymagać od innych? Zaraz lecę zobaczyc jaki % stanowią biali na globie bo coś czuję, że jak tak dalej pójdzie będziemy jak ten "biały kruk"

Ola gringo
Zgłoś
issenpl 2014-09-05, 19:57
Dziewczyny już mają podobną grę. Nazywa się bukkake.
Zgłoś
ValvePlsFix 2014-09-05, 20:34 5
ProVVe napisał/a:

Same białe... Wiem, że ogromna część jest z handlu ludźmi i z porwań, ale... Przeraża mnie to, że większość obecnego handlu "żywym" towarem to około 80% biali (białe kobiety)... To wypaczenie słowa tolerancja jest zagładą...

czarnych nikt nie chce ruchać, bo są brzydkie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów