📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie nie, Polska to tam gdzie złoża gazu Rudy oddał za bezcen, ma łeb na karku jeb..y, teraz nie musimy ich najeżdżać pod pretekstem budowy bomby jądrowej przez mocherów.
Talibanów to przetrzymywano w Klewkach za Busza, a nie Baraka.
A kto to są Talibanowie?
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
To nie jest śmieszne, tylko przykre że Polska liże dupę USraelowi i wysyła najemników (nie żołnierzy, bo żołnierz broni swojego kraju) do Iraku albo Afganistanu. Kto wierzy, że to w imię demokracji, niech przypomni sobie Wietnam.
@hurtownia_magnetowidów
No właśnie sobie przypomniałem Wietnam - wojna zaczęła się, kiedy komunistyczny Wietnam Północy zaatakował Wietnam Południowy. Amerykanie włączyli się do walki po paru miesiącach.
No właśnie sobie przypomniałem Wietnam - wojna zaczęła się, kiedy komunistyczny Wietnam Północy zaatakował Wietnam Południowy. Amerykanie włączyli się do walki po paru miesiącach.
Pan kapitan napisał/a:
Talibanów to przetrzymywano w Klewkach za Busza, a nie Baraka.
Obozy śmierci też nie były za Obamy a jakoś pominąłeś temat.
No i co z tego? Amerykanie tą wojnę wygrali? A wiesz ilu amerykańskich żołnierzy zostało w niewoli po zakończeniu wojny? Czy rzeczywiście takim ludziom jak Wietnamczycy potrzebna była demokracja?
Oczywiście że nie! Bo liczy się gra polityczna, hasło Zimna Wojna coś Ci mówi? Wojna w Wietnamie to zajebista okazja do przetestowania bomb benzynowych i kasetowych,napalmu, nowych karabinów maszynowych czy szturmowych (M60 i odpowiednio M16A1), ale przeważnie chodziło o prestiż. Ten pojebany naród jakim są Amerykanie sra wyżej niż ma dupę. Zrobią wszystko, żeby każdego sobie podporządkować kłamliwej propagandzie. Gdzie jest ta broń biologiczna w Iraku? Myślisz że po ki chuj tak pojechali? KFC stawiać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów