📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kolarz_12 napisał/a:
Więc jestem ekspertem !!! Generalnie smutne jest to, że takie kadłubki pływają lepiej niż nie jeden pływak. A co ważniejsze umieją pływać. Dla mnie brak umiejętności pływania jest równoznaczne z kalectwem więc wypierdalać na basen. Lekcja u mnie 15 zł / h + opłata za wejście na basen. Jak coś to priv :v
O cholera, Ty to umiesz zachęcić klienta
Ja mam ręce i mogę siedzieć przed kompem, taka moja wymówka.
emprojekt.info.pl/
Aż się ręce same składają do oklasków.
Więc jestem ekspertem !!! Generalnie smutne jest to, że takie kadłubki pływają lepiej niż nie jeden pływak. A co ważniejsze umieją pływać. Dla mnie brak umiejętności pływania jest równoznaczne z kalectwem więc wypierdalać na basen. Lekcja u mnie 15 zł / h + opłata za wejście na basen. Jak coś to priv :v
A polykasz w cenie tych 15 czy nie? I
Zapierdala jak plemnik.
Dobrze, że temu bez rąk nie założyli czepka.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów