📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stawiają takiego gościa bez rąk i nóg na tym pionku startowym przy basenie do wyścigu z innymi normalnymi pływakami. Kadłubek chwieje się ale jakoś utrzymuje równowagę. Następuje wystrzał startowy. Wszyscy wskakują do wody i nasz bohater również spada do wody i... oczywiście zaczyna tonąć.
Szybko go wyciągają, podbiega do zawodnika bez rąk i nóg trener:
-Co się stało?
-Skurcz trenerze, skurcz...
Szybko go wyciągają, podbiega do zawodnika bez rąk i nóg trener:
-Co się stało?
-Skurcz trenerze, skurcz...
michone napisał/a:
W siłowaniu na rękę bym go rozjebał
Jasne, jasne. Rozjebałby Cię z kikutem w dupie
Jakby miał ręce toby siedział na sadolu i walił konia
niech ktoś mu żuci koło ratunkowe ,bo rękawki mu się zsunęły
*sypki drift po blacie*
Więc jestem ekspertem !!! Generalnie smutne jest to, że takie kadłubki pływają lepiej niż nie jeden pływak. A co ważniejsze umieją pływać. Dla mnie brak umiejętności pływania jest równoznaczne z kalectwem więc wypierdalać na basen. Lekcja u mnie 15 zł / h + opłata za wejście na basen. Jak coś to priv :v
Asarath napisał/a:
taki mądry to niech w boksie spróbuje
Taki koleś bez rąk, ciężko trenując latami stojąc do ciebie tyłem i tak dojebał by ci łopatkami na plecach.
Moja wymówka:
Nie jestem inwalidą, nikt mi życia nie opłaci...
Nie jestem inwalidą, nikt mi życia nie opłaci...
Rekord niepełnosprawnego: 1:13
Rekord pełnosprawnego: 0:46
Wnioski: Niech zajmą się czymś w czym są w pełni sprawni.
Rekord pełnosprawnego: 0:46
Wnioski: Niech zajmą się czymś w czym są w pełni sprawni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów