📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Takich jazd nie miałem, ale zawsze ilekroć coś zajaram to później przez kilka godzin ciężko rozkminiam nad czymś, a jak już ze mnie zejdzie to jaranie, to zapominam. W gwoli ścisłości, nie używam dopów
Chupacabra, dlatego ja staram się zapisywać w trakcie Potem się można zdziwić.
kurwa, kiedyś zeżarłem pizze z grzybami, speed rusha, wypiłem 8 piw i jeszcze ze szwagrem zrobiliśmy 0,5l. Podobno przez 3 godziny tłumaczyłem szwagrowi jak wjechać tirem na Rysy
kerim85 napisał/a:
kurwa, kiedyś zeżarłem pizze z grzybami, speed rusha, wypiłem 8 piw i jeszcze ze szwagrem zrobiliśmy 0,5l. Podobno przez 3 godziny tłumaczyłem szwagrowi jak wjechać tirem na Rysy
Ty jesteś polakiem? Bo coś zajeżdża mi tu ściemą albo ruskami.
Jak to podstawiona zwykła baba. Próbowałem różnych używek, narkotyków i nigdy nie miałem takich jazd że zdawało mi się że czymś innym jestem. Jedynie gadanie głupot, dobra zabawa, dużo energii pomysłów i w ogóle
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Za to co napisałeś dałbym Ci z 20 piw, no ale nie można, wybacz
To nie my powinniśmy bać się rządu, To rząd powinien bać się Nas !!
Niestety chyba jej się nie wydawało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów