18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
A Ty niunia jakiego lubisZ?
Areczos • 2015-04-15, 16:29
W pewnej ankiecie poproszono kobiety, aby określiły i narysowały swój "ideał" penisa.
A Wy wariatki jakiego lubicie?
Uwaga Mój temat odnosi się do płci pięknej, więc homosie nie dawać piwek.
Sadolom nie trzeba tłumaczyć.

Ps. Nie muszę chyba pisać, że trzeba choć troszku znać angielski
Ps2. Proszę adminów o wrzucenie do sucharów mojego tematu po trzech dniach(oczywiście jeśli nie zbierze się 20 piw Yo)

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
wilkoala 2015-04-18, 19:27
Cytat:

panowie z mniejszymi przyrodzeniami niech zapamiętają, że wrażliwe na bodźce jest tylko pierwsze 5cm kobiety (ten fakt udowodniono;))

Ale to 5cm z każdej strony?
Zgłoś
M................e 2015-04-18, 20:29
15-16 jest w sam raz. Ale co z tego jak z długości pasuje, a w obwodzie słabo. Przecież tu chodzi o doznania... umiejętności partnera i uczucia względem niego.
Zgłoś
miriam 2015-04-18, 23:14
wilkoala napisał/a:

Ale to 5cm z każdej strony?

A czy z drugiej strony też to już nie wiem:P
Zgłoś
wilkoala 2015-04-18, 23:47
miriam napisał/a:

A czy z drugiej strony też to już nie wiem:P

Kobiety mają trzy użyteczne końce.
Jak niektóre kije.
Zgłoś
miriam 2015-04-19, 11:59 1
wilkoala napisał/a:

Kobiety mają trzy użyteczne końce.

A faceci tylko jeden
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów