Abraxus napisał/a:
Zawsze kisnę z matołów, którzy znajdują dla siebie usprawiedliwienie dlaczego nieznajomość chociaż jednego języka obcego to powód do dumy i najwyższy możliwy poziom patriotyzmu. Zbiegiem okoliczności (oczywiście) tacy ludzie zazwyczaj nie potrafią nawet pisać poprawną polszczyzną... ciekawe czemu?
Dla mnie jest tylko jedno usprawiedliwienie. Pochodziliście z patologicznej rodziny i nikt wam nie dał szansy aby się nauczyć języka obcego.
W innym wypadku jesteście leniwymi tłukami bez wykształcenia a nie patriotami i nonkonformistami. Pogódźcie się z tym.
Sezamkowy czekamy na opinię
To musisz kisnąć sam z siebie, bo Twoja polszczyzna idealna to też nie jest. Pewnie dlatego, że jesteś z patologicznej rodziny, tak można to sobie tłumaczyć.
Nikt tutaj nie jest dumny z tego, że nie zna chociaż jednego języka obcego, tylko ciśnie gromy w typa co celowo szczuje do gówno burzy przez taki, a nie inny opis. Nie wiem co się tak uczepiliście braku znajomości języka angielskiego. Z tego co mi się wydaję, jesteśmy na polskim forum oraz, że w tym kraju urzędowym językiem jest język polski, którego używa zdecydowana większość społeczeństwa. Więc jeśli chce się dotrzeć do większego grona użytkowników, to daję się treści z językiem polskim, bądź jakieś tam tłumaczenie. Można także nie dać żadnego tłumaczenia i tyle, kto chce to zobaczy. Jednak można zrobić tak jak Cara_Al_Sol, w opisie przypierdolić się do ludzi, wyśmiać i czekać na komentarze. Tylko po co? Odpierdolił manewr jak ci spece od reklamy napoju Tigera. I co, o to Ci chodziło luju?