📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ała kurwa rzeczywiście!
30 lat grałem w piłkę i nigdy nie mogłem zrozumieć co siedzi we łbie typa, co się wpierdala piszczelem na piszczel. Przecież tutaj ewidentnie należało tę nogę odstawić. No i chuj, teraz będzie piszczał na lotnisku do końca życia.
.... serio?
Poprawione. Patrzcie na nogę gościa w zielonym.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Poprawione. Patrzcie na nogę gościa w zielonym.
w sumie z czego typ bedzie zyl? bo juz raczej nie z pilki
chyba ze jakas przejebana renta jest dla pilkarzy
fdfafasdasfafdaf napisał/a:
Wystarczyłoby żeby nie rozpierdalał hajsu na głupoty typu kurwy, wino i pianino.
Musiałeś się pochwalić soundbarem na podłodze, czy po prostu nie umiesz filmować w poziomie i kadrować?
Anonimowyja napisał/a:
Musiałeś się pochwalić soundbarem na podłodze, czy po prostu nie umiesz filmować w poziomie i kadrować?
Sharp i TLC - raczej nic czym można by się chwalić. Ty za to z wzrokiem nie najlepiej - to nie podłoga.
Filmowania uczył się na sadolu
fdfafasdasfafdaf napisał/a:
teraz będzie produkował deepfejki i przerabiał filmiki na 60 fps na sadisticu
Chciałeś się pochwalić swoim chińskim złomem TCL? Paskudne kolorki... Zbyt jasne i przekoloryzowane, zero naturalności. Jak w starych monitorach sprzed 10 lat...
Dobrze, że w 2021r nie żydziłem hajsu na kupno TV i wybrałem oleda 65 cali Sony za 8 kafli. Dzisiaj tej samej klasy TV kosztuje 12 koła...
Dobrze, że w 2021r nie żydziłem hajsu na kupno TV i wybrałem oleda 65 cali Sony za 8 kafli. Dzisiaj tej samej klasy TV kosztuje 12 koła...
To przecież z naszego podwórka , dwie nóżki huj strzelił, jednak czasem coś ciekawego na tych meczach się dzieje
Baronessa napisał/a:
Chciałeś się pochwalić swoim chińskim złomem TCL? Paskudne kolorki... Zbyt jasne i przekoloryzowane, zero naturalności. Jak w starych monitorach sprzed 10 lat...
To musiałeś opierdolić dużo kutasów żeby mieć taki sprzęt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów