...w mieszkaniu Brunona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Voltron napisał/a:
a ze tez mu sie nie udalo kurwa
Ja pierdole czy ty poważnie myślisz ze była jakaś próba zamachu?Załóżmy że chcesz z kolegą obrabować bank i wstawiasz na swój profil na fb czy nk opis np:Siema cała broń gotowa jutro idę pod bank XXXX przy ul.ZZZZ 7?Ogarnijcie się ludzie wszystko to zostało zorganizowane żeby w tv było o czym nawijać.Specjalnie nawet wczoraj odpaliłem tvp1 i włączyłem wiadomości i oczywiście przez 25 min było gadane o zamachu potem o brunonie a końcu wypowiadali się specjaliści od pirotechniki.Dla ciekawskich powiem że w sejmie została przegłosowana ustawa dot. GMO i o tym żadna tv Wam nie powie.
osiek92 napisał/a:
Uwolnić bohatera!
Bohatera? Popierdoliło? Gdyby ten zamach się jednak udał to byś teraz miał wolne od gibazy bo by była żałoba po śmierci elity narodu i około 500 (tak myślę) innych osób. Nie, nie jestem lewakiem też myślę, że jego cel był dobry ale agresją nikt nigdy nie doszedł do porozumienia.
@up
Od kilkudziesięciu lat załatwiamy sprawy z rządem polubownie i czy coś to dało?
Od kilkudziesięciu lat załatwiamy sprawy z rządem polubownie i czy coś to dało?
Dajcie spokój człowiekowi, kojarzę go, widywałem na uczelni. Nie sprawiał wrażenia świra i zamachowca. To że miał skrzywione i radykalne poglądy na politykę w naszym kraju nie czyni go jeszcze terrorystą. Wiele osób za pewne myślało kiedykolwiek w taki sposób jak on.
hujos napisał/a:
Gdyby ten zamach się jednak udał to byś teraz miał wolne od gibazy bo by była żałoba po śmierci elity narodu
Po śmierci kogo, kurwa?
Też widziałem gościa normalny człowiek. Tylko zasrani politycy go skrzywdzili jak większość z nas. Według mnie poprostu został oszukany i teraz będzie płacił za błędy rządu. Teraz będzie coraz więcej takich osób, które nie będą mogły znieść szerej polskiej rzeczywistości.
Farmerx napisał/a:
Po śmierci kogo, kurwa?
Elita intelektualna. Poczytaj czasami jakie szkoły pokończyli politycy. To są cholernie dobrze wykształceni ludzie. To, że złodzieje i w sejmie sie jebie to inna bajka
W tym momencie jestem dumny, że jestem z Krakowa !
Pewnie Rudy sra już w gacie, w końcu zaczyna się coś dziać, jeśli oczywiście to prawda.
Może w końcu się ludzie zbuntują... Bo przecież czymże jest śmierć ok.500 osób dla dobra milionów?
Niczym.
Więc może nadszedł własnie ten czas...
Może w końcu się ludzie zbuntują... Bo przecież czymże jest śmierć ok.500 osób dla dobra milionów?
Niczym.
Więc może nadszedł własnie ten czas...
biceps powinien przewodniczyć każdej komisji śledczej, bo chłop ma polot
biceps napisał/a:
.Dla ciekawskich powiem że w sejmie została przegłosowana ustawa dot. GMO i o tym żadna tv Wam nie powie.
Powiedziała: TV Trwam, Radio Maryja, Nasz Dziennik i Gazeta Polska.
Możesz też obczaić na Niezależna.pl pewnie tez jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów