📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak co tydzień?
Dwóch gości nie umie otworzyć puszki. W trakcie otwierania - rzygają jak koty. O co kurwa tu chodzi? Imigrant jest w puszce czy co?!
MrowkarzPL napisał/a:
Co oni tam próbowali zjeść?
Cytat:
Surströmming (szw. kiszony śledź) – szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi bałtyckich.
To jest chyba szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi.Podobno niezle jebie nazywa się chyba Surströmming czy jakoś tak .
Niezwyciężony to niezwycięzony jak zwykle najszybszy
Gadają jak w simsach
Tradyt napisał/a:
Marudzisz kurwa jak moja była
O kurwa popłakałem się ze śmiechu. Muszę to kupić i sam otworzyć bo już tyle legend o tym słyszałem
jeśli ktoś otworzy w domu, a ty jesteś w innym pomieszczeniu i zaczyna śmierdzieć po trochu można wytrzymać, po chwili da się nawet wejść do pomieszczenia gdzie było otwierane, ale jak wymiękniesz i uciekniesz na zewnątrz czy na balkon i wrócisz idzie puścić pawia
Wysłałam link znajomej miłośniczce krajów północy i ona stwierdziła, że kolesie są "jebnięci" bo to się otwiera pod wodą żeby tak nie śmierdziało, a w smaku podobno jest całkiem niezłe.
Co za inwalidzi umysłowi. Wyglądają jak mężczyźni, a jednak nie potrafią puszki otworzyć, nawet przy użyciu specjalnego otwieracza. Czyli pizdeczki po siłowni.
sranie w banie jadłem kiszonego śledzia gożki i słony i troche jebie,ale trzeba być psią końcówą żeby tak pajacować to tak samo jak z durianem
Ja tego nie zjadłem. Otwierałem długo i namiętnie, ale nie przemogłem się do zjedzenia po powąchaniu tego towaru.
niezwyciężony napisał/a:
Tradyt napisał/a:Niezwyciężony to niezwycięzony jak zwykle najszybszy
Marudzisz kurwa jak moja była
Jak miała takie powody do narzekań, to wiadomo czemu "była"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów