Z racji tego, że zbliża się pierwszy dzień wiosny, chciałbym się z wami podzielić materiałem zarejestrowanym przeze mnie dwa lata temu. Głównym bohaterem jest człowiek naćpana dżdżownica , który próbował użyźniać śćiółkę. Jego stan psychiczny wynikał... no właśnie nie wiem z czego wynikał. Niestety nie udało mi się upamiętnić sytuacji, w której orał głową asfalt, ale było ciekawie przyglądać się temu zjawisku. Sklejka kilku części. Jest mi niezmiernie przykro, że nie uchwyciłem lepszych scen, a uwierzcie mi, że takie były.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Tak wygląda zachowanie po zjedzeniu szyszki bielunia, przynajmniej tak mi się wydaje.To Trucizna i haluny jakich mało. Bo LSD to na bank nie było.
Jakieś dopalacze a nie LSD tu widzę.
W ogóle jaka dyskusja o DXM w komentarzach, ketaminę sobie gimby załatwcie do jest dopiero dysocjant.
Tylko żeby wam te fazy na zawsze nie zostały. Pfffyy
ćpuny nie lepiej sobie coś na koncentrację zaebać?
W ogóle jaka dyskusja o DXM w komentarzach, ketaminę sobie gimby załatwcie do jest dopiero dysocjant.
Tylko żeby wam te fazy na zawsze nie zostały. Pfffyy
ćpuny nie lepiej sobie coś na koncentrację zaebać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów