Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2015-12-08, 18:06 33
Wypraszam sobie. Ja tak nie jeżdżę.
PS. Gościowi z 2:50 w życiu bym nie odpuścił. Czekałbym na policję. Kretyn łamie przepisy na żywca i o "pierwszeństwie z prawej strony" pierdoli. Nawet podstaw przepisów nie zna.
Zgłoś
PanQuad 2015-12-08, 18:19 1
4:50 - pieprzona tępota... kto takim prawko daje?
Zgłoś
mrdzixon 2015-12-08, 18:30
1:01 po prawej dwóch typów ze znakami... Pewnie zajebane...
Zgłoś
kokos_123 2015-12-08, 18:38 14
W Polsce po staremu.
- Kretyni co wjeżdżają na czerwonym, lub późnym żółtym na skrzyżowania.
- Idioci nieznający zasad ruchu drogowego i pierwszeństwo.
- Debile niezdający sobie sprawy, że w deszczu auto zachowuje się inaczej, niż na suchym.
- Fani hamulców, co przy każdych światłach muszą poczuć pasy na torsie ( jazda bez tego, to jazda dla pedałów )
- Pośpieszni, co wyprzedzają i omijają na przejęciach dla pieszych inne auta.
- Upośledzeni rowerzyści.
- Nieśmiertelni piesi "Jestem na pasach, nie obchodzą mnie samochody, a sobie jeszcze podbiegnę"
- No i na koniec śpiące królewny w ciężarówkach.

:oneko:
Zgłoś
donkapusta 2015-12-08, 18:43 2
Najlepszy ten z 3:01.
Zgłoś
azuz 2015-12-08, 18:57 4
"A to elka go potracila? Noo.: .... ech
Zgłoś
Campino7 2015-12-08, 19:51 1
ten z 0:45 niech jeszcze szybciej zapieprza : )
Zgłoś
Mathek 2015-12-08, 20:16 1
Japierdole nie moge, no kurwa baby swoją głupotą za kierownicą wskoczyły na nowy jebany poziom ;D Akcja z 2:05 i obydwie przekonane, że eLka spowodowała kurwa kolizje, tepe pizdy kurwa nie moge Akcja dzieje sie centralnie przed nimi, gdzie one patrzyły że nie widziały co sie działo ? Pewnie w smartphony kurwa. Ostatnio stoje na bramkach wyjeżdżając z Krakowa i obok mnie lalunia w Mercedesiku podjeżdża co minute do przodu bo ona kurwa sprawdza fejsa, lustereczko, coś tam w torebce... a i pieska trzeba pogłaskac, a przed nią wjedzie tir, ale ona ma KURWA CZAS. -.-
Zgłoś
arturo1988 2015-12-08, 20:20 1
Wyjaśni mi ktoś co się stało w 4minucie i 40 sekundzie ??
Zgłoś
MISIEQM1 2015-12-08, 20:23 1
Kurwa #$@^&%... ,,ona czuje we mnie piniadz''
Zgłoś
trolusquad 2015-12-08, 20:30 1
arturo1988 wydaje mi się, że Peugeot oberwał czyimś kołem, które wleciało na drogę z przeciwnego kierunku.
Zgłoś
decode21 2015-12-08, 20:36
1:22 nie wiem dlaczego ale się zaśmiałem.
1:33 przejazd dla rowerzystów na dwupasmówce - tylko ustawić tam kamerki i nagrywać potrącenia rowerzystów
2:08 "elko go potrąciła.. " powiedział ewentualny świadek wypadku
3:00 za takie zadnie powinni go wysłać na ponowne szkolenie z prawa drogowego
4:42 film "mordercza opona" w prawdziwym życiu.
5:58 kto? rudy? hahhaa
Zgłoś
arturo1988 2015-12-08, 20:45 2
trolusquad napisał/a:

arturo1988 wydaje mi się, że Peugeot oberwał czyimś kołem, które wleciało na drogę z przeciwnego kierunku.

Po przejrzeniu tego fragmentu kilka razy doszedłem do podobnego wniosku Dzięki
Zgłoś
hellmartin 2015-12-08, 20:53
6:52 - "na kamerce będzie... hehehe" - prawdziwy sadol
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów