Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
geolog123456789 2016-05-04, 20:54
zazdrość ciebie zżera- jesteś analfabetą wtórnym boo ze zrozumieniem kiepsko u ciebie.
tak tak z eurobiznesu.
Zgłoś
dabster 2016-05-04, 20:56 17
Kolarz haha bo jebnę śmieszą mnie ci miejscy kolarze, zawsze ubrani jak na tour de france i jadą w tych spalinach ile mogą, a i tak tylko tamują ruch. Nie wspominając o nagminnym przejeżdżaniu na czerwonym i korzystaniu z praw pieszego, rowerzysty i kierowcy samochodu na przemian w zależności od humoru.
Ciekawe który sąd ci przyznał 120 tysi za przyjebanie rowerem w samochód, musiałbyś być połamany od góry do dołu i trwale kaleki. Ale tak to jest jak niektórzy utożsamiają pierwszeństwo z nieśmiertelnością
Zgłoś
MarcinWrc 2016-05-04, 20:58 5
Ciekawe czy jakby mu się umarło, to czy rodzina napisałaby na nagrobku "...a miał pierwszeństwo". Debil i tyle. Jeden z tych pedalarzy (nie obrażając normalnych rowerzystów), co to jeździ z kamerką i szuka na siłę sensacji. Jest takich kilku na YT i ich filmiki to w 90% samo takie korzystanie z pierwszeństwa podczas jeżdżenia 40km/h ścieżkami dla rowerów i przejeżdżania przez jezdnię. I wieczne pretensje, że nikt ich nie widzi.
Zgłoś
geolog123456789 2016-05-04, 21:07
Masz rację ale w połowie, wykroczenia typu czerwone światło i wyprzedzanko gdzie nie wolno jak najbardziej wsytd mi za nich, ale jak jade po prostej 60 km/h i mam zielone to nawet oko mi nie drgnie.
Byłem połamany i poskręcany, 4 miesiące gipsu, kalectwa jest, jak w staje to czuje ból jak huj w kostkach które widziałem w dość ciekawej pozie. Rower karbonowy połamany.
Rowerzysta jest takim sam uczestnikiem drogi - jeśli tego nie rozumiesz to współczuje tobie. A to czy kolarz jest w obcisłym stroju czy nie czy wdycha spaliny i inne sprawy to nie powinno ciebie obchodzić. Pojeździj w niemczech tam kultura dla rowerzysty jest .
Zgłoś
fakeid69 2016-05-04, 21:34 13
@geolog123456789 ale po chuj tak spinasz dupe, chuj ze mial pierwszenstwo powiedz to wszystkiem pieszym kierowca motorow smochodow czy rowerow ktorzy leza na cmentarzu. Niewazne czym jezdzisz zawsze trzeba myslec za siebie i za innych, zasada ograniczonego zaufania cos ci mowi? Najlepiej kurwa mam pierwszenstwo pierdole klapki na oczy i jade.
Zgłoś
geolog123456789 2016-05-04, 21:45
Na sądzie ostatecznym, nie bedzie zasady ograniczonego zaufania
Wiem o czym mówisz i po czesci skłaniam się ku twemu łańcuchowi tautologicznemu
Ale zło rzeczenie komu kolwiek urąga człowiekowi
Zgłoś
qapsel 2016-05-04, 21:46 1
5.28 kurwa ale fuks
Zgłoś
ellsworth 2016-05-04, 21:52 7
geolog123456789 napisał/a:

fakide69
zjebie jeden, kolarz miał pierwszeństwo, i konec ryj.
ja we wrześniu miałem taki sam przypadek, i oc sprawcy już mi wypłaciło 120tyś zł.

Jak cie stać to nie przepuszczaj rowerzystów, a i może cie w wiezieniu wyruchaja

Ha, ha. Jakby ci wypłacili 120 tys zł to znaczyłoby, że wąchałbyś kwiatki od spodu, albo był warzywem, więc nie pierdol. Zwłaszcza w wieku 52 lat słabo już wyceniają, no chyba że masz lat 12 a wiek wpisałes bo cię hard nie puszczał, w takim wypadku wracaj na stronę o Myszce Miki, a nie pisz pierdół jakie możesz sprzedać co najwyżej kolegom w podstawówce.
Zgłoś
geolog123456789 2016-05-04, 21:56
to jest prawdziwy polak, chuja wie ale i tak wie lepiej, a zgon z wypadu z oc dobra firma prawnicza wyciska 800tyś - prowizja 25%. A to jest myś -hard - musze znaleść zdjęcia.
Zgłoś
eMJay8086 2016-05-04, 22:05 1
@geolog123456789

3.5 roku stażu na sadolu i tak się dajesz wciągać w głupie dywagacje

Zdrowia tam!
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2016-05-04, 22:08
geolog123456789 napisał/a:

Na sądzie ostatecznym, nie bedzie zasady ograniczonego zaufania
Wiem o czym mówisz i po czesci skłaniam się ku twemu łańcuchowi tautologicznemu
Ale zło rzeczenie komu kolwiek urąga człowiekowi

Ty serio zwyzywałeś kogoś wcześniej od analfabetów?
Skan papieru potwierdzającego, albo przestań pierdolić z szacunku do matki, bo potem cała wieś się śmieje, że takiego bajkopisarza urodziła.
Zgłoś
lilmuzynio 2016-05-04, 22:25 2
Ostatnia akcja prawidłowa - był atak to koleś ujebał drzwi napastnikowi.
Zgłoś
Loaloa 2016-05-04, 22:43
Jebane, brudne robactwo. Żałosny kraik agresywnych przygłupów. Przecież większości tych kolizji można było uniknąć. Ale po co? Cebulowa arystokracja musi mieć ostatnie słowo.
Zgłoś
kokos_123 2016-05-04, 22:45 2
fakeid69 napisał/a:

W sumie dobrze tak temu rowerzyscie. Moze i kierowca nie zachowal uwagi ale ja jak jade droga rowerowa przez skrzyzowanie to mimo pierwszenstwa zwalniam prawie do zera i sie upewniam ze inni kierowcy mnie widza, ale to normalne zachowanie u kogos kto posiada prawo jazdy ten "pedalarz" widocznie w aucie nigdy nie siedzial z doswiadczenia wiem ze najgorsi sa Ci poubierani w te obcisle stroje

Tam jest sygnalizacja, gość na rowerze miał zielone, mógł jechać patrząc się w tył, i tak się dziwię że się tam zatrzymał, zwykle prują 30 km/h nie zważając na rowerzystów. Ale koniec końców, jest to kolizja, a zielona strzałka jest tylko warunkowa

No chyba że mówiłeś o tym z 6:33, jechał szybko, ale zgodnie z przepisami, to że ktoś wjechał na skrzyżowanie i tam został, zasłaniając widoczność to nie jego wina ( choć sam bym wyhamował )

Gość z auta jest ewidentnie winny, nie miał widoczności a pakuje się przez ścieżkę,jakby 1.5 tony dawało mu pierwszeństwo.
Rowerzysta miał zielone światło, po to robią te rąbane sygnalizacje zamiast zwykłych przejazdów, żeby kierowcy tak nie klęli, a widać że jeżdżą i tak tak samo.

To jest chore, że były 2 sytuacje z rowerami w tym odcinku i obie na przejazdach z sygnalizacją ( przy zielonym dla rowerzysty ), coś jest nie tak z kierowcami.
Zgłoś
Toolpa 2016-05-04, 22:51 1
3:17 - Jakby mi dzik spierdolił słuchanie Tool - No Quarter w najlepszym momencie tego kawałka, to bym go dogonił i zapierdolił własnoręcznie. Bez kitu bez litości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem