Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Był cały temat o tym z ostatniej akcji. Autor nagrania sam to wrzucał tutaj i nie mógł przeboleć fali krytyki na swój kompleks mikropenisa i niedojebania mózgowo-rdzeniowego.
Pokazał nam, że jego ego-penis jest za duży aby zdjąć na sekundę nogę z gazu.
sadistic.pl/wymuszenie-stluczka-ucieczka-sprawcy-dk36-vt456336.htm łap linka do dyskusji nad ostatnią akcją.
Ja nie ogarniam, tylko mi szybciej leci noga na hamulec niż ręka na klakson?
Jednemu z kierowców na tym filmiku szybciej ręka poleciała na przycisk do kamerki niż na hamulec
Kurde jak faceci powodują wypadki, to najczęściej jest to świadome łamanie przepisów - a to prędkość, to wyprzedzanie na zakazie, przejazd na późnym żółtym itp.
Baba natomiast jak coś odpierdoli to nawet nie ma o tym pojęcia, taka nieświadomość jest 100 razy gorsza.
Idiotka pcha się na drogę, wymusza pierwszeństwo i tłumaczy się, że ona powolutku jechała, no kurwa mać - po takim tekście to od razu bym na policję dzwonił, nawet jakby stwierdziła, że faktycznie zjebała i możemy się dogadać.
No ale co się dziwić, duży SUV i kobieta to jest stuprocentowa pewność, że prowadzi roszczeniowa kurwa.
3:40 - no idealnie pokazuje logikę, a właściwie jej brak u kobiet.
Kurde jak faceci powodują wypadki, to najczęściej jest to świadome łamanie przepisów - a to prędkość, to wyprzedzanie na zakazie, przejazd na późnym żółtym itp.
Baba natomiast jak coś odpierdoli to nawet nie ma o tym pojęcia, taka nieświadomość jest 100 razy gorsza.
Idiotka pcha się na drogę, wymusza pierwszeństwo i tłumaczy się, że ona powolutku jechała, no kurwa mać - po takim tekście to od razu bym na policję dzwonił, nawet jakby stwierdziła, że faktycznie zjebała i możemy się dogadać.
No ale co się dziwić, duży SUV i kobieta to jest stuprocentowa pewność, że prowadzi roszczeniowa kurwa.
Tyle, że w tym przypadku to raczej temu debilowi z kamerą powinni zabrać prawo jazdy, a nie jej, bo albo jest psychiczny i pierdolnął ją z premedytacją, albo kompletnie ślepy skoro nie widział co się dzieje. Tak, czy zrak nie powinien więcej za kółkiem usiąść.
Tyle, że w tym przypadku to raczej temu debilowi z kamerą powinni zabrać prawo jazdy, a nie jej, bo albo jest psychiczny i pierdolnął ją z premedytacją, albo kompletnie ślepy skoro nie widział co się dzieje. Tak, czy zrak nie powinien więcej za kółkiem usiąść.
Nie kurwa, od tego są przepisy żeby ich przestrzegać. Po to są ustalone zasady, żeby wszystkim jeździło się lepiej, żeby mogli przewidywać jak zachowa się inny uczestnik ruchu. I jak jest zasada, że z podporządkowanej nie wyjeżdżamy komuś przed maskę, to się tego trzymajmy.
I chuj z tym czy gość mógłby zdążyć czy nie, winna jest debilka, a jej tłumaczenie, że jechała powolutku niech sobie wypróbuje np na przejeździe kolejowym, będzie korzyść dla wszystkich.
Inna sprawa, że na kamerce ciężko stwierdzić czy mógłby zdążyć czy nie, bo prędkość odczytywana mocno zależy od jakości kamery czy choćby kąta widzenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów