Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BKKWK 2017-08-31, 16:42 5
Ostatnia sytuacja - po chuj uciekał na krawężnik? Przecież każdy lekko myślący wie, że zawieszenie tego nie wytrzyma, a sprawca sobie pojedzie.
Zgłoś
~Velture 2017-08-31, 16:49 13
@up
Był cały temat o tym z ostatniej akcji. Autor nagrania sam to wrzucał tutaj i nie mógł przeboleć fali krytyki na swój kompleks mikropenisa i niedojebania mózgowo-rdzeniowego.
Pokazał nam, że jego ego-penis jest za duży aby zdjąć na sekundę nogę z gazu.

sadistic.pl/wymuszenie-stluczka-ucieczka-sprawcy-dk36-vt456336.htm łap linka do dyskusji nad ostatnią akcją.
Zgłoś
saves 2017-08-31, 18:18 27
Mamusia i tatuś na rowerach, to wyjątkowi idioci.
Zgłoś
songsi 2017-08-31, 18:34 1
nie potrzebnie uciekali
Zgłoś
acassis 2017-08-31, 19:50 7
Więszość sytuacji dałoby się uniknąć... Nie wiem czy to wielkie polowanie na OC/AC i po to montują sobie kamerki ??
Zgłoś
magicrodek123 2017-08-31, 20:00 5
Ja nie ogarniam, tylko mi szybciej leci noga na hamulec niż ręka na klakson?
Zgłoś
podlyczlowiek 2017-08-31, 20:02 1
Piękny początek filmu jadą jadą
Zgłoś
Essent 2017-08-31, 20:09 3
magicrodek123 napisał/a:

Ja nie ogarniam, tylko mi szybciej leci noga na hamulec niż ręka na klakson?

Jednemu z kierowców na tym filmiku szybciej ręka poleciała na przycisk do kamerki niż na hamulec
Zgłoś
dziobak90 2017-08-31, 20:19 1
0:20

Wyjebał się od nadmiaru chujowych decybeli
Zgłoś
waloos 2017-08-31, 20:47 6
3:40 - no idealnie pokazuje logikę, a właściwie jej brak u kobiet.

Kurde jak faceci powodują wypadki, to najczęściej jest to świadome łamanie przepisów - a to prędkość, to wyprzedzanie na zakazie, przejazd na późnym żółtym itp.
Baba natomiast jak coś odpierdoli to nawet nie ma o tym pojęcia, taka nieświadomość jest 100 razy gorsza.

Idiotka pcha się na drogę, wymusza pierwszeństwo i tłumaczy się, że ona powolutku jechała, no kurwa mać - po takim tekście to od razu bym na policję dzwonił, nawet jakby stwierdziła, że faktycznie zjebała i możemy się dogadać.

No ale co się dziwić, duży SUV i kobieta to jest stuprocentowa pewność, że prowadzi roszczeniowa kurwa.
Zgłoś
ellsworth 2017-08-31, 20:58 5
waloos napisał/a:

3:40 - no idealnie pokazuje logikę, a właściwie jej brak u kobiet.

Kurde jak faceci powodują wypadki, to najczęściej jest to świadome łamanie przepisów - a to prędkość, to wyprzedzanie na zakazie, przejazd na późnym żółtym itp.
Baba natomiast jak coś odpierdoli to nawet nie ma o tym pojęcia, taka nieświadomość jest 100 razy gorsza.

Idiotka pcha się na drogę, wymusza pierwszeństwo i tłumaczy się, że ona powolutku jechała, no kurwa mać - po takim tekście to od razu bym na policję dzwonił, nawet jakby stwierdziła, że faktycznie zjebała i możemy się dogadać.

No ale co się dziwić, duży SUV i kobieta to jest stuprocentowa pewność, że prowadzi roszczeniowa kurwa.

Tyle, że w tym przypadku to raczej temu debilowi z kamerą powinni zabrać prawo jazdy, a nie jej, bo albo jest psychiczny i pierdolnął ją z premedytacją, albo kompletnie ślepy skoro nie widział co się dzieje. Tak, czy zrak nie powinien więcej za kółkiem usiąść.
Zgłoś
przemo60 2017-08-31, 21:00 1
czemu w kazdym odcinku duza czesc zawsze sie powtarza???
Zgłoś
waloos 2017-08-31, 21:27 6
ellsworth napisał/a:

Tyle, że w tym przypadku to raczej temu debilowi z kamerą powinni zabrać prawo jazdy, a nie jej, bo albo jest psychiczny i pierdolnął ją z premedytacją, albo kompletnie ślepy skoro nie widział co się dzieje. Tak, czy zrak nie powinien więcej za kółkiem usiąść.

Nie kurwa, od tego są przepisy żeby ich przestrzegać. Po to są ustalone zasady, żeby wszystkim jeździło się lepiej, żeby mogli przewidywać jak zachowa się inny uczestnik ruchu. I jak jest zasada, że z podporządkowanej nie wyjeżdżamy komuś przed maskę, to się tego trzymajmy.

I chuj z tym czy gość mógłby zdążyć czy nie, winna jest debilka, a jej tłumaczenie, że jechała powolutku niech sobie wypróbuje np na przejeździe kolejowym, będzie korzyść dla wszystkich.

Inna sprawa, że na kamerce ciężko stwierdzić czy mógłby zdążyć czy nie, bo prędkość odczytywana mocno zależy od jakości kamery czy choćby kąta widzenia.
Zgłoś
Black Snake 2017-08-31, 21:30 6
@magicrodek123 - co więcej. Jeżdżę dużo więc i dużo sytuacji mam nieprzyjemnych na drogach i nie pamiętam kiedy ostatni raz trąbiłem. Hamulec, redukcja, kontra. Nie wiem, czy oni po 3 ręce mają, fiutem tego klaksona wciskają, czy po prostu nic innego zrobić nie umieją...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem