📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ Maderfakermen
Bo jest tylko jedno miasto w Polsce z ulicą o tej nazwie, mam rację ^ _______________ ^?
Bo jest tylko jedno miasto w Polsce z ulicą o tej nazwie, mam rację ^ _______________ ^?
tabasc napisał/a:
zajebiście, mogłeś podać miasto chociaż
Wystarczyło na tagi spojrzeć, Poznań.
Pac napisał/a:
Wystarczyło na tagi spojrzeć, Poznań.
Hehe, faktycznie. To pewnie ta impreza co nie dała marnej spać kiedyś tam w nocy.
3:38
Czy facet czasem nie krzyczy DEMACJA ?
Kto gra w lola ten wie
00:38
Kto gra w lola ten wie
Jak edytować komentarz >?
OMG!
Moge tylko dodawać <,< usuwać nie można -.-
Poprawny czas 00:38 START
Kto gra w lola ten wie
Kto gra w lola ten wie
OMG!
Kurwa, spalony maluch. W ogóle to rozpierdolnik jak na imprezie w smoleńsku ub. roku.
00:38 Ja nie słyszę żadnej Demacji co oznacza że albo ja jestem głuchy (pod.red. nie jestem) albo ty jesteś nerdem uzależnionym od tej biednej gry.
to udawane? bo gra aktorska na poziomie niskobudżetowych filmów akcji klasy D...
nie demacja tylko sebastian....
Zakreble napisał/a:
3:38
Kto gra w lola ten wie
Kto gra w lola ten wie
OMG!
nie demacja tylko sebastian....
Morał jest krótki, trzymaj się poręczy.
Lnkk napisał/a:
Hehe, faktycznie. To pewnie ta impreza co nie dała marnej spać kiedyś tam w nocy.
dokładnie Lineczkku
mmpoznan.pl/376295/2011/6/22/samolot-spadl-na-teren-targow--strazacy-c...
miło, że pamiętasz takie szczegóły z mego życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów