📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ćwiczenia na dużą skalę.
Wygląda jak by wyjebało coś w powietrze a nie jak ćwiczenia ...
Już ich z opatrunkami wyciągają :O
Katastrofa komunikacyjna, której skutki od rana usuwają strażacy, policja i pogotowie to starannie wyreżyserowane ćwiczenia. Scenariusz jest taki: ciężarówka najeżdża na tramwaj, zderzają się też dwa samochody osobowe. Jest mnóstwo ofiar. W akcji biorą udział strażacy, policja, ratownicy, pracownicy wydziału zarządzania kryzysowego i ochrony ludności Urzędu Miasta. Wszystko dzieje się na ul. Wojska Polskiego, między zajezdnią tramwajową Pogodno a ul. Szafera. Choć katastrofa wygląda niebezpiecznie, prawdziwych ofiar nie ma. Cała akcja to ćwiczenia służb ratunkowych. W południe ćwiczenia się zakończą.
ALe to nie to
Katastrofa komunikacyjna, której skutki od rana usuwają strażacy, policja i pogotowie to starannie wyreżyserowane ćwiczenia. Scenariusz jest taki: ciężarówka najeżdża na tramwaj, zderzają się też dwa samochody osobowe. Jest mnóstwo ofiar. W akcji biorą udział strażacy, policja, ratownicy, pracownicy wydziału zarządzania kryzysowego i ochrony ludności Urzędu Miasta. Wszystko dzieje się na ul. Wojska Polskiego, między zajezdnią tramwajową Pogodno a ul. Szafera. Choć katastrofa wygląda niebezpiecznie, prawdziwych ofiar nie ma. Cała akcja to ćwiczenia służb ratunkowych. W południe ćwiczenia się zakończą.
ALe to nie to
mocne w chuj! przesłodkie i na poziomie!
FreddyKrueger napisał/a:
Wszystko dzieje się na ul. Wojska Polskiego, między zajezdnią tramwajową Pogodno a ul. Szafera.
zajebiście, mogłeś podać miasto chociaż
Chyba fejk?
kocham takie symulacje wypadków, przynajmniej jadąc do takiej akcji wiem że nie ma ofiar...jedyna zaleta tego wszystkiego
Wreszcie jakaś konkretna wrzuta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów