Koleś nazywa się Kim Nilsson i pokazuje pare sztuczek z piłką i kijem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest fejk, gralem dwa sezony, te strzaly z woleja da sie zrobic reszte tez ale trzeba cierpliwosc
płacz na treningu, baw się na zawodach
mam niezły ubaw z tych którzy piszą że to nie fejk, żyjcie dalej w swoim świecie fantazji ps grałem w hokeja, unihokeja i zawodowego podwórkowego hokeja kortówką - pozdrawiam faje
to nie fejk z tym że to było probowane niejednokrotnie i poźniej sklejone w całosc
kurwa pamietam jak w szkole mielismy grac w unihokeja to kazdy juz morde cieszyl bo wiadomo bylo ze bedzie napierdalanka po nogach:))
Grałem w unihokeja 10 lat. Od 1 klasy podstawówki do połwy liceum. To nie tylko to nie jest fejk, to co on robi jest w stanie wykonać wiele osób w szwecji i finlandii, a takze kilka w PL ;] sam nie miałbym problemu z 3/4 rzeczy ktore sie dzieja na tym filmiku.
Ten blondas przypomina mi tego skurwiela z 4 części American Pie. Niech ginie.
Ja pierole, w którym miejscu jest niby ten fejk?
Tam gra się w unihoca od wielu, wielu lat.
Ja zaczynałem jakieś 20 lat temu to grało się bez bramkarzy i jeszcze drużyn w PL nie było..
Tam gra się w unihoca od wielu, wielu lat.
Ja zaczynałem jakieś 20 lat temu to grało się bez bramkarzy i jeszcze drużyn w PL nie było..
kurde, myślałem że to laska
Tak oczywiście, a nieustraszony kamerzysta stoi obok bramki i nie boi się że zbierze w morde piłeczką.
NINJA69 napisał/a:
mam niezły ubaw z tych którzy piszą że to nie fejk, żyjcie dalej w swoim świecie fantazji ps grałem w hokeja, unihokeja i zawodowego podwórkowego hokeja kortówką - pozdrawiam faje
Widocznie pizda nie zawodnik jesteś skoro nie opanowałeś uderzeń z woleja
Nareszcie mi ktoś "odbrzydził" Unihokej. W podstawówce każdy obsrany WF unihokej, oczywiście na korytarzu, bo jedyna sala w szkole albo zajęta albo w remoncie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów