Koleś nazywa się Kim Nilsson i pokazuje pare sztuczek z piłką i kijem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za małolata tak wybijał szyby .
UNI-hokej - myślałem, że to laskami, a nie własnym kijem w dłoniach. Idę na harda
Specjalnie sie zalogowałem żeby Was poinformować, że to czysty, soczysty FEJK, jak nie możecie rozróżniać filmów realnych od ustawionych/przerobionych ??
fejk? widziałem takie akcje na żywo, jak się chodziło na zawody w uni-hokeju, jeszcze przed laskami i alkoholem
A propos Unihokeja, chodziłem na niego jako wf na studiach, miałem w grupie chłopaczka z mega wadą wzroku coś koło +/- 6 dioptrii, gościu grał bez okularów. Stoję na bramce ( bramkarz bez kija, tylko w kasku) sytuacja sam na sam, myślę sobie kurde jak mi przypierdzieli ta piłeczką to z tydzień będzie ślad, aż tu nagle chłop bierze zamach kijem..... i uderza pół metra za piłką ;__;
sympatyczny sport, fajnie można napierdzielać tymi piłkami.
sympatyczny sport, fajnie można napierdzielać tymi piłkami.
a mnie to śmierdzi fejkiem. za długo siedze w interenecie i gdy widze że tak się rusza kamera to od razu mi coś śmierdzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów