📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czyli jednak to był zamach na kościół, tylko coś nie pykło...
Jak na ksiedza to szybki jest, młodzi chłopcy nie mają z nim szans
Halman napisał/a:
A wiecie że w Bejrucie jest katolicki kościoł?
W sumie to nic dziwnego, Liban nie jest aż taki kozojebny jakby się mogło wydawać ,chrześcijan jest tam 40%
Isakpm napisał/a:
Trzeba było ćwiczyć na wuefie, a nie się teraz żalisz.
Isakpm napisał/a:
przyznaj się że lubisz zabawę w ganianego
Ksiądz miał chyba za dużo many.
-20k4, 19.
-Kapłan: Przerwanie rzucania czaru: Ochrona przed złem.
-Morale kapłana zostało złamane.
-Kapłan: Ucieczka
-Kapłan: Przerwanie rzucania czaru: Ochrona przed złem.
-Morale kapłana zostało złamane.
-Kapłan: Ucieczka
Ha ha, trafiło pedała
emperorzbigniew napisał/a:
Tak BTW - znalazłem chyba najlepsze jakościowo nagranie wybuchu.
Jebnięcie @ 7.33.
Jest kilka podobnych filmików do prezentowanego przez Ciebie, na których wyraźnie widać wiele małych eksplozji w czasie pożaru i dopiero wybuch większej bomby - to potwierdzało by teorię, że to likwidacja składu amunicji i materiałów wybuchowych wykonana przez Żydów, którzy zaprzeczyli wszystkiemu zanim pojawiły się doniesienia na ten temat...
maki1981 napisał/a:
Jest kilka podobnych filmików do prezentowanego przez Ciebie, na których wyraźnie widać wiele małych eksplozji w czasie pożaru i dopiero wybuch większej bomby - to potwierdzało by teorię, że to likwidacja składu amunicji i materiałów wybuchowych wykonana przez Żydów, którzy zaprzeczyli wszystkiemu zanim pojawiły się doniesienia na ten temat...
Mi się dzisiaj rozlała kawa. Pewnie jakiś Żyd rzucił urok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów