📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak ruski o nas dbają, żebyśmy mieli co oglądać na Sadolu
Można było z tego wyjść tylko kierowca pizda... jak zauważył że tamten samochód wyjeżdża, to powinien odpuścić gaz i zacząć się chować z powrotem na swoim pasie, ale nie - lepiej dopierdolić po hamulcach i skręcać gwałtownie ;]
Nie rozumiem tylko czemu on zapierdalał lewym pasem aż do skrzyżowania zamiast po wyprzedzeniu od razu wrócić na prawy.
Wpierdalam cebulę i jestem z tego dumny.
MahoRR9 napisał/a:
Można było z tego wyjść tylko kierowca pizda... jak zauważył że tamten samochód wyjeżdża, to powinien odpuścić gaz i zacząć się chować z powrotem na swoim pasie, ale nie - lepiej dopierdolić po hamulcach i skręcać gwałtownie ;]
hehe znawca. Odpuszczenie gazu (hamowanie też) podczas skręcania odciąża tył.
@UP: Odciąża tył czyli dociąża przód, a skręcasz którymi kołami? Z przodu czy z tyłu?
Co byście nie napisali... pięknie wyjebał!
el_kadafi napisał/a:
1. Nie ma zakazu wyprzedzania
Od kiedy można wyprzedzać na skrzyżowaniach.. dziecko, nie podszywaj się pod 44 latka bo od razu widać, że jeszcze z workiem na buty do szkoły chodzisz.
el_kadafi napisał/a:
1. Nie ma zakazu wyprzedzania
2. Jakiś koleś wpada z podporządkowanej.
3. Debile winią kolesia który sobie troszkę szybciej jedzie nie winiąc wymuszającego pierwszeństwo.
WTF?
Ewidentnie widać że kamera ma obiektyw szerokokątny więc wrażenie szybkości jest spotęgowane optyką.
Wyjeżdzając z prawej strony miał pierwszeństwo a więc kierowca pojazdu który miał kamerę wymusił.
Wymusił to wymusił na chuj drążyć temat
Jak go zarzuciło to mógł puścić hamulec to by go odbiło na drugą mańke tylko że nie myślą ci ruscy ;ppp ja osobiscie też miałem taki przypadek ale z tego wyszedłem puszczając hamulec D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów