📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziobanie nożykiem w ulaną dupcie jest całkiem przyjemne. Pewnie zwykły fetyszysta.
Baronessa napisał/a:
Dziobanie nożykiem w ulaną dupcie jest całkiem przyjemne. Pewnie zwykły fetyszysta.
Lubisz jak chłopak ci tak robi?
No, i tak właśnie powinno się walczyć z otyłością
HenrykS. napisał/a:
No, i tak właśnie powinno się walczyć z otyłością
Henio, piątek dzisiaj. Mam nadzieję że jesteś szczęśliwy bo to dla mnie bardzo ważne.
je pierdole , do piecie i utylizacji ścierwo, od tylca jak tchórze....
co to za adrenalina jak nie ma walki , konfrontacji ...
lewactwo i tak powie ze im się należy PS5 do celi i dobre wyżywienie jak bedzie rządzić lewactwo to zostane takim śmieciem i tak kary za to nie poniose.
baronturbina napisał/a:
Henio, piątek dzisiaj. Mam nadzieję że jesteś szczęśliwy bo to dla mnie bardzo ważne.
Dzień jak co dzień, dziękuję. Cieszę się, że odnalazłeś w końcu Chrystusa, bo kiedyś byłeś bardzo niegrzeczny.
Hetman_Wielki napisał/a:
je pierdole , do piecie i utylizacji ścierwo, od tylca jak tchórze....
To takie same emocje jak przy waleniu konia do ekranu
Przez słoninę się nie przekuł. Za chuda łapa.
HenrykS. napisał/a:
Dzień jak co dzień, dziękuję. Cieszę się, że odnalazłeś w końcu Chrystusa, bo kiedyś byłeś bardzo niegrzeczny.
Tez mam myśl zbieżną z Twoją. Jezus prowadzi mnie przez życie za rękę. Powoli zaczynam wątpić w do ze dziwisz i jp2 maczali święte dłonie w pedofilie. Bóg cię nie oszuka, bóg cię nie zdradzi… tylko gorącą palę w annus wsadzi.
Chciał już wsiąść na swój piździk, ale ktoś tu chyba nie lubi kiblarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów